شهردار رباط کریم:
کاهش ساخت و ساز ضربه سنگینی به شهرداری ها وارد کرد
شهردار رباط کریم ضمن تشریح دیدگاه هایش درخصوص وضعیت مدیریت شهرها در حال حاضر در خصوص تامین منابع شهری و ملزومات قانونی آن بیاناتی را ارائه کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود مختاری، شهردار رباط کریم در گفت وگو با رباط نیوز اظهار کرد: بیش از ۸۰ درصد درآمد شهرداری ها از محل عوارض ساخت و ساز و کمیسیون های ماده صد تامین می گردد که در ساخت و ساز شهری افت شدیدی ایجاد شده و کاملا محسوس است .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رباط نیوز,وی افزود : از سال ۸۲ قانون تجمیع عوارض توسط شهرداری ها مصوب شد و شهرداری ها می توانستند عوارض شهری را متناسب با فرهنگ و توان مالی مردم هر منطقه اخذ کند و همچنین یک درصد از تولید کارخانجات سهم شهرداری بود که برای جبران آسیب های زیست محیطی احتمالی که این کارخانجات به شهر وارد می کردند استفاده می شد .
,شهردار رباط کریم ادامه داد : قانون مذکور با آمدن قانون مالیات بر ارزش افزوده ملغی شد و درآمد های حاصله توسط وزارت دارایی و اداره مالیات اخذ می گردید و پس از یک سیر مکاتبات اداری هفت هشت ماهه به حساب شهرداری واریز می گردید .
,مختاری خاطر نشان کرد : رویکرد تمرکزگرایی و محدود کردن اختیارات شوراها و شهرداریها ضمن اینکه خلاف اصول قانون اساسی، سیاستهای ابلاغی، قوانین متعدد و تجربه موفق مدیریتی در بسیاری از کشورها است، در صورت تداوم موجب کاهش نقش مشارکتهای مردم در اداره شهرها و افزایش دیوان سالاری اداری در کشور خواهد شد که نیازمند تامل جدی مسئولان محترم به این مهم است.
,وی بیان داشت : احکام لایحه برنامه ششم توسعه کشور که با تغییراتی به تصویب کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی رسیده است، ضمن فراهم نمودن فرصتهای جدیدی برای مدیریت شهری، در برخی از مواد آن نگاه تمرکز گرایی حاکم شده است که این مسئله موجب کاهش اختیارات شوراها و شهرداریها و طولانی شدن فرایند جذب اعتبارات و عوارض متعلق به شهرداریها و دخالت دادن دستگاههای غیر مرتبط در فرایند تصمیم سازی و تصمیم گیری امور مربوط به شهرداریها و شوراها که در قوانین مختلف برای آنها تعیین تکلیف شده است، خواهد شد.
,مهندس مسعود مختاری در پایان تصریح کرد : متاسفانه این تاخیر در جذب اعتبارات شهرداری ها با توجه به وضعیت عمرانی شهر ها و رکود موجود مستقیما بر نحوه خدمات رسانی مدیریت شهری اثر خواهد گذاشت و در نهایت مردم زیان اصلی را متحمل می گردند که جا دارد دولت محترم در زمینه اصلاح و یاری رساندن به شهرداری ها برای اجرای هرچه بهتر خدمات رسانی به شهر ها اقدامات شایان توجهی را انجام دهد .
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه