از سوی شهردار جدید گناوه صورت گرفت؛
پنج انتصاب جدید در شهرداری گناوه
طی احکامی جداگانه از سوی شهردار گناوه، پنج انتصاب جدید در شهرداری این شهر انجام شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گناوه پرس، با آمدن حسین حسن زاده و انتصاب وی به عنوان شهردار جدید گناوه 5 تغییر و انتصاب در شهرداری گناوه انجام شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گناوه پرس,محمدرضا حسینی زاده که پیش از این به عنوان معاون عمرانی شهرداری گناوه بود به عنوان معاون اداری انتخاب شد، میثم محمدی به عنوان معاون اجرایی و عمرانی، الهه خرم آبادی به عنوان مسئول امور مالی، لیلا معتمد زاده به عنوان کارشناس رسیدگی به شکایات مردمی و روح اله ملک زاده با حفظ سمت روابط عمومی به عنوان مسئول ارزیابی عملکرد و دبیرخانه نظام پیشنهادات شهرداری منصوب گردیدند.
,میثم محمدی که به عنوان معاون اجرایی و عمرانی شهرداری گناوه انتخاب شده است از سال 1389 در شهرداری گناوه استخدام و تا سال 1394 مسؤلیت واحدهایی چون: خدمات شهری،امور نقلیه و موتوری را بر عهده داشته است و مدتی نیز به عنوان کارشناس واحد عمران در شهرداری گناوه مشغول به کار بود تا اینکه در دی ماه سال گذشته به صورت ماموریتی به شهرداری منطقه دو بوشهر منتقل و در آنجا نیز بعنوان کارشناس، مدیر طرح و ناظر واحد عمرانی مشغول به فعالیت بوده است.
,
ارسال دیدگاه