اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

وبلاگ دلنوشته های سربازی برای ولایت نوشت:

معمای دو مجهولیِ سانتریفیوژ و گلابی

معمای دو مجهولیِ سانتریفیوژ و گلابی
وقتی درختان گلابی رئیس دولت میوه دهد، تصور کنید: می توان 3000 آب میوه گیری IR1 در فردو راه انداخت؛ البته هنوز در تاملم، اگر این آب میوه گیری ها را طبق برجام بتوان ارتقاء داد، و آنها را با آب میوه گیری IR2m یا IR4 – IR5 – IR6 عوض کرد، آیا می توان گلابی مورد نیاز را برای آنها تهیه نمود؟
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وبلاگ دلنوشته های سربازی برای ولایت نوشت: آنروز که دکتر سیمان -همان که با افتخار کلندریای (قلب) راکتور آب سنگین اراک و افتخار جوان ایرانی را با سیمان پر کرد- گفت: "سانتریفیوژ هم یک نوع آب میوه گیری است"! ؛ راستش را بخواهی به سلامت عقل وی شک کردم! آخر تفکیک ایزوتوپ های سبک از سنگین اورانیوم را چه دخلی است به آب میوه؟!

لکن این روزها به وضوح درک می کنم، مفهومِ گرفتن آب میوه در فردو را! هرچند هنوز هم باید منتظر باشیم تا گلابی ها آقای رئیس جمهور ثمر دهد، لکن معمای گرفتن آب میوه برایم حل شد.

چه می شود فردا! وقتی درختان گلابی رئیس دولت میوه دهد، تصور کنید: می توان 3000 آب میوه گیری IR1 در فردو راه انداخت؛ البته هنوز در تاملم، اگر این آب میوه گیری ها را طبق برجام بتوان ارتقاء داد، و آنها را با آب میوه گیری IR2m یا IR4 – IR5 – IR6 عوض کرد، آیا می توان گلابی مورد نیاز را برای آنها تهیه نمود؟

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دلنوشته های سربازی برای ولایت,
,
,
,
,

 

,

, ,

 

,


اگر هم بشود با توجه به بازدهی 24 برابری IR8، یقینا برای این نوع آب میوه گیری، گلابی کم خواهیم آورد؛ مگر اینکه دکتر روحانی علاوه بر UCF اصفهان و نیروگاه آب سنگین اراک، در مرکز تحقیقات هسته ای دانشگاه تهران و نیروگاه دارخوین، و حتی نیروگاه بوشهر نیز گلابی بکارد. شاید لازم باشد مرکز هوا فضا را نیز به باغ گلابی تبدیل کرد.

از اینها که بگذریم، مرکز آب میوه گیری نطنز را کجای دلم جا دهم؛ طفلکی امریکایی ها هِی می گفتند این همه مرکز غنی سازی میخواهید چه کنید؟ راست می گفتند! با وجود نطنز، حتی اگر کل ایران را هم گلابی بکاریم، نخواهیم توانست خوراک گلابیِ نطنز را تهیه کنیم.

اینجاست که با تمام وجود باید گفت: روحانی مچکریم! ما کودکان، ندانسته با طرح های عظیم شما مخالفت کردیم.

....

فکر نکنید وعده دکتر از جنسِ «بُزک نمیر بهار میاد» است، نه!؛ بگذار درختان باغ گلابیِ دکتر ثمر دهد؛ آن وقت رو سیاهی زغال بر صورت ما منتقدان خواهد ماند!

بگذار ...

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه