“برجام” و “آزادی” زیر ذره بین موافقان و مخالفان قرار می گیرد

“برجام” و “آزادی” زیر ذره بین موافقان و مخالفان قرار می گیرد
دانشجویان موسسه ی آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان “برجام، از چرخ سانتریفیوژها تا چرخ زندگی مردم” را در مناظره ای با حضور سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا و رئیس حزب مردم سالاری خوزستان بررسی خواهند کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از“موج چهارم”: با حضور دانشجویان موسسه ی آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان دو موضوع “برجام” و “آزادی” در ویژه برنامه هایی جداگانه در بوته ی نقد و بررسی قرار می گیرند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج چهارم,

در این ویژه برنامه ها به ترتیب قرار است از ساعت ۱۴ امروز دوشنبه (۱۶ آبان ماه) موضوع “آزادی، مولفه ها و حد و مرز” در کرسی آزاد اندیشی و “برجام، از چرخ سانتریفیوژها تا چرخ زندگی مردم” در مناظره ای با حضور قدیری ابیانه (سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا) و تورج فتاحی (رئیس حزب مردم سالاری خوزستان) به صورت کارشناسانه بررسی شوند.

,

گفتنی است که این مناظره در روز چهارشنبه (۱۹ آبان) و از ساعت ۱۴ در محل سالن آمفی تئاتر جهاد دانشگاهی خوزستان برگزار خواهد شد.

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه