نماینده مردم شرق مازندران در مجلس:

منطقه آزاد امیرآباد نتیجه خدمت‌گزاری دولت و گروه مجاهد در مجلس است

منطقه آزاد امیرآباد نتیجه خدمت‌گزاری دولت و گروه مجاهد در مجلس است
نماینده مردم شرق مازندران در مجلس شورای اسلامی به ثمر رسیدن پروژه منطقه آزاد امیرآباد را نتیجه خدمت‌گزاری دولت و گروه تلاشگر و مجاهد در مجلس دانست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خط امید، علی‌محمد شاعری در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه، اظهار کرد: استان مازندران نیازمند انسان‌های بزرگ برای نیل به اهداف بزرگ است، چراکه همواره شاهد مخالفت معدود افرادی هستیم که می‌توان گفت این عناصر ناهماهنگ رسوبات دوره‌های گذشته هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خط امید,

وی به وجود شاخص‌های زیربنایی در شرق استان اشاره کرد و افزود: شرق مازندران با اختصاص 30 درصد از اراضی کل استان مازندران از شاخص‌های زیربنایی خوبی برخوردار است اما متاسفانه به لحاظ به‌کارگیری از ظرفیت‌ها در توسعه‌یافتگی در پایین‌ترین رتبه‌ها قرار دارد.

نماینده مردم شرق مازندران، منطقه آزاد را نماد توسعه استان و کل کشور دانست و تأکید کرد: توسعه منطقه بندر امیرآباد مختص بهشهر نیست بلکه کل کشور و استان مازندران از جمله ذی‌نفعان آن خواهند بود.

این مسئول با برشمردن مزیت‌های بندر امیرآباد این منطقه را مناسب اعلام و بیان کرد: بندر امیرآباد از سه محور جاده‌ای به شبکه سراسر متصل است، هر منطقه‌ای که شرایط منطقه آزاد شدن در کنار منطقه آزاد امیرآباد در استان را دارد، از آن مناطق حمایت می‌کنم.

شاعری به ثمر رسیدن پروژه منطقه آزاد امیرآباد را نتیجه خدمت‌گزاری دولت و گروه تلاشگر و مجاهد در مجلس دانست و تصریح کرد: در طول این 6 ماه با غلبه بر مسائل شخصی و سیاسی و در نظر گرفتن منافع استان و مردم منطقه، از هیچ‌گونه تلاشی دریغ نکردیم و بر این باوریم که استان مازندران نیازمند انسان‌های بزرگ جهت نیل به اهداف بزرگ و رفاه عموم مردم است.

وی ادامه داد: مبنای تصمیم‌گیری‌های ما در طول این دوره مطالعات کارشناسانه و فنی و دوری جستن از نگاه عوامانه است، چراکه تصمیمات غیرعلمی و کارشناسانه سمی مضر برای کشور است.

نماینده مردم شرق مازندران با اشاره به بی‌عدالتی‌های روا شده به این استان، خاطرنشان کرد: به دلیل وجود اختلافات بین نمایندگان و مسئولین مازندران در دوره‌های گذشته بی‌عدالتی‌هایی نسبت به مازندران روا شد و این ضعف موجب شد تا شرق استان مازندران با وجود بالا بودن ظرفیت‌ها در توسعه همه‌جانبه از غافله عقب بماند.

وی تأکید کرد: تحت هیچ شرایطی نباید اجازه دهیم اختلافات و کشمکش‌های سیاسی مانع برخورداری مردم منطقه از این فرصت شود.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس در پایان به گوشه‌ای از برنامه‌های راهبردی خود در این دوره اشاره کرد و گفت: گازرسانی به 152 روستا، آسفالت راه‌های روستایی، آب‌رسانی و قطع گاز مازوت نیروگاه ازجمله برنامه‌های آتی ما در این دوره هست.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه