در شهر بنرها خبر از تکریم شجونی فومنی نیست
در شهرستان فومن که این روزها شهر بنرها لقب جدیدی است که بر القاب قبلی این شهر اضاف شده است هنوز خبری از تکریم مقام و شخصیت این مبارز نستوه انقلاب اسلامی که رهبری معظم انقلاب درگذشت وی را در پیامی تسلیت گفتند نیست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بهجت نیوز؛ صبح روز گذشته مرحوم شیخ جعفر جوادی شجونی فومنی که متولد ۱۳۱۱ در شهرستان فومن، از همراهان نواب صفوی در دوران مبارزه با حکومت پهلوی بود و در دوره نخست مجلس شورای اسلامی نیز نماینده مردم کرج در پارلمان به شمار می رفت درگذشت.
او به عنوان یکی از روحانیون مبارز طرفدار حضرت امام خمینی (ره)، از سال ۱۳۳۴ تا سال ۱۳۵۶ بارها توسط مأمورین شهربانی و ساواک شاه دستگیر شد. مخالفت با هاشمی رفسنجانی، موضع انقلابی علیه فتنه ، فتنه گران و جریان انحرافی از مواضع صریح سیاسی وی به شمار می رفت.
رهبر معظم انقلاب صبح امروز در پیامی درگذشت این روحانی مبارز و مجاهد فومنی را تسلیت گفتند و بر وفاداری وی بر آرمان های امام و انقلاب و منبر های روشنگرانه و بیان صریح وی اشاره داشتند.
اما در شهرستان فومن که این روزها شهر بنرها لقب جدیدی است که بر القاب قبلی این شهر اضافه شده است هنوز خبری از تکریم مقام و شخصیت این مبارز نستوه انقلاب اسلامی که رهبری معظم انقلاب درگذشت وی را در پیامی تسلیت گفتند نیست.
آیا اگر این روحانی مبارز اصالتی اصفهانی یا تبریزی و ... داشت در موطن و زادگاهش این گونه تکریم می شد که فقط برخی از مسئولین به پیام تسلیتی در این زمینه اکتفا کنند؟
در شهری که برای خیلی از موضوعات بی ارزش کارناوال بنری راه می اندازند از تکریم جایگاه مرحوم شجونی فومنی خبری نیست شاید اظهارات صریح این یار انقلابی امام خمینی (ره) در محکومیت فتنه و فتنه گران عاملی جهت ابراز چنین الطافی از ناحیه مسئولین شهرستان باشد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه