رئیس سازمان کشاورزی سیستان و بلوچستان؛

معوقات کشاورزان ایرانشهر پرداخت می شود

معوقات کشاورزان ایرانشهر پرداخت می شود
رئیس سازمان کشاورزی سیستان و بلوچستان از پرداخت تدریجی معوقات خرماکاران و گندم کاران شهرستان ایرانشهر خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری پهره؛ رضا نجفی با اعلام این خبر به خبرنگار ما گفت: از مجموع دو معوقه کشاورزان استان؛ مبلغ 204 میلیارد ریال مطالبه خرماکاران از سال 93 و94 است که پرداخت و یا از طریق بانک کشاورزی به حساب کشاورزان به تدریج در حال واریز می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری پهره؛,

وی با اشاره به معوقه 890 میلیارد ریالی گندم کارن سیستان و بلوچستان افزود: بخش اعظم این مطالبات به کشاورزان پرداخت و مبلغ 12 میلیارد تومانی این معواقت به تازگی پرداخت شده است.

,

 رئیس سازمان کشاورزی سیستان و بلوچستان با اشاره به آغاز کشت پاییزه افزود: پیش بینی می شود امسال بیش از 80 هزار هکتار از اراضی استان به کشت گندم اختصاص گیرد.

,

نجفی تصریح کرد: بزرگ ترین طرح عشایری آبیاری تحت فشار در جلگه ایرانشهر فعال است و 11 هزار هکتار از اراضی شهرستان های ایرانشهر، سرباز، فنوج و دلگان نیز به این سیستم مجهز شده اند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه