وزیر خارجه ترکیه مدعی شد:

آلمان از گروه‌های تروریستی علیه آنکارا حمایت می‌کند

آلمان از گروه‌های تروریستی علیه آنکارا حمایت می‌کند
وزیر خارجه ترکیه مدعی شد که دو گروه پ.ک.ک و جبهه آزادی خلق حملات مسلحانه در ترکیه انجام می‌دهند و به طور آزادانه در خاک آلمان فعالیت دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سناباد نیوز، مولوود چاوش اوغلو، وزیر خارجه ترکیه، برلین را به متهم به حمایت از نیروهای پ.ک.ک کُرد و جبهه آزادی خلق انقلابی ترکیه حمایت می‌کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سناباد نیوز,

 

,

به گزارش خبرگزاری رویترز، وزیر خارجه ترکیه تصریح کرد: هر دو گروه پ.ک.ک و جبهه آزادی خلق حملات مسلحانه در ترکیه انجام می‌دهند و به طور آزادانه در خاک آلمان فعالیت دارند.

,

 

,

وی افزود: این دو گروه در آلمان فعالیت‌های انجام می‌دهند، اما حمایت برلین از آن‌ها تنها به خاطر دیدگاه مخالف آلمان با کشور ترکیه است.

,

 

,

چاووش اوغلو در ادامه گفت: آلمان کشوری است که از سازمان‌های تروریستی علیه ترکیه حمایت می‌کند.

,

 

,

وی افزود: آلمان فکر می‌کند که کشور جهان اول است و ترکیه جهان دوم. آنکارا از برلین می‌خواهد که رفتار برابری داشته باشد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه