کار برداشت زعفران از ۱۰۰ هکتار مزارع شهربابک آغاز شد

کار برداشت زعفران از ۱۰۰ هکتار مزارع شهربابک آغاز شد
با سرد شدن هوا در فصل پاییز و به گل نشستن گیاهان زعفران کشاورزان شهربابک هم کار برداشت زعفران را از ۱۰۰ هکتار از مزارع خود آغاز کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بابک خبر غلامرضا کافی مدیر جهاد کشاورزی شهربابک در این رابطه گفت : امسال ۱۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهربابک به زیر کشت زعفران رفته که نسبت به سال گذشته ۲۰ هکتار توسعه کشت این محصول کم آب را شاهد بوده ایم

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بابک خبر, بابک خبر, بابک خبر,

وی افزود: متوسط برداشت زعفران در شهربابک به ازای هر هکتار ۵ کیلوگرم می باشد.

,

کافی ضمن تشویق کشاورزان به کاشت این محصول افزود : پیش بینی می شود امسال حدود ۴۰۰ کیلوگرم زعفران از مزارع شهرستان برداشت شود که نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش داشته است.

,

وی خاطرنشان کرد: جهاد کشاورزی به کشاورزانی که به کاشت زعفران روی بیاورند و به عنوان کشت جایگزین استفاده کنند به ازای هر هکتار ۲۰ میلیون تومان تسهیلات از محل تسهیلات بانک کشاورزی پرداخت خواهد کرد.

,

مدیر جهاد کشاورزی شهربابک تصریح کرد: به دلایل شرایط اقلیمی و آب و هوای شهربابک زعفران این شهرستان از کیفیت بالایی برخوردار است و با زعفران خراسان رقابت خواهد کرد.

,

 

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه