اسرائیل به دنبال رفع قیمومت اردن از مسجد الاقصی
منابع اسرائیلی اعلام کردند، تعدادی از وزرای دولت اسرائیل و اعضای کنیست تاکید کردند، به دنبال تغییر اوضاع حاکم بر مسجد الاقصی هستند، مسجدی که مشمول اتفاقیه صلح اردن و اسرائیل در سال 1993 می باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر دیلم، پایگاه "اسپوتنیک" نوشت: منابع اسرائیلی اعلام کردند، تعدادی از وزرای دولت اسرائیل و اعضای کنیست تاکید کردند، به دنبال تغییر اوضاع حاکم بر مسجد الاقصی هستند، مسجدی که مشمول اتفاقیه صلح اردن و اسرائیل در سال 1993 می باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر دیلم، ,این منابع افزودند، کنفرانسی در پارلمان اسرائیل و با حضور "یولی ادلشتاین" رئیس این پارلمان و تعدادی از وزرای دولت برگزار شد. در این کنفرانس حاضران اوضاع حاکم بر مسجد اقصی را مورد بررسی قرار دادند.
,اردان وزیر کشور اسرائیل در این جلسه گفت: حق ما در "هیکل" غیر قابل مذاکره و این مکان مقدس ترین مکان یهویان در جهان است و قیمومت حاکم بر اقصی به مردم یهود ظلم می کند.
,اوری ارئیل وزیر کشاورزی اسرائیل نیز خواستار اجازه ورود اعضای کنیست به این مکان مقدس شد و اظهار کرد: باید همه درها برای ورود یهودی ها باز و هرگونه تاثیرپذیری از فشارهای خارجی متوقف شود.
,لازم به ذکر است، طبق توافقنامه صلح اردن و اسرائیل در سال 1993، اماکن مقدس فلسطین از جمله مسجد الاقصی تحت قیمومیت اردن قرار گرفت.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه