فرمانده انتظامی نیشابور خبر داد؛
تصادف کامیون با مینی بوس یک کشته و 3 مصدوم برجای گذاشت
فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور گفت: تصادف شدید کامیون با مینی بوس در شهرستان نیشابور یک کشته و سه مصدوم برجای گذاشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ "اکبر آقابیگی" فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور در گفت و گو با خبرنگار عطارنیوز گفت: روز گذشته در پی اعلام مرکز فوریت های پلیسی 110 مبنی بر یک فقره تصادف فوتی در محور عشق آباد-نیشابور، بلافاصله ماموران پاسگاه انتظامی عشق آباد و پلیس راه در محل حاضر شدند.
وی افزود: با حضور ماموران در محل مشخص شد یک دستگاه کامیون با یک دستگاه مینی بوس برخورد کرده است.
سرهنگ آقابیگی تصریح کرد: در این حادثه راننده مینی بوس (محمد 54 ساله) به علت شدت جراحات وارده در دم فوت و سه سرنشین آن که هر سه خانم بودند نیز مجروح و با کمک نیروهای امدادی به مراکز درمانی منتقل شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور خاطر نشان کرد: کارشناس پلیس راه علت تصادف را بی توجهی به جلو از سوی راننده کامیون اعلام کرده است.
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه