معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل؛
ارتقای تندرسی هدف المپیاد ورزشی درون مدرسه ای است
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: در همه شهرستانها و مناطق 19گانه آموزش و پرورش استان، این المپیاد در حال برگزاری است و اصلیترین هدف در برگزاری این رویداد ورزشی، حفظ و ارتقای سلامت و تندرستی دانشآموزان است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چشمه لر ، مراسم افتتاحیه المپیاد ورزشی در مدرسه شبانه روزی شهید شکفته دل سرعین با حضور فرماندار و رئیس شورای شهرستان، معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل و مدیر آموزش و پرورش شهرستان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چشمه لر ,علیرضا گلشن معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل با بیان اینکه در المپیاد ورزشی درون مدرسهای، دانشآموزان با شور و حرارت خاصی حضور پیدا کرده و یک رقابت فراگیر توام با رفاقت را انجام میدهند، گفت: در همه شهرستانها و مناطق 19گانه آموزش و پرورش استان، این المپیاد در حال برگزاری است
,وی تصریح کرد: اصلیترین هدف در برگزاری این رویداد ورزشی، حفظ و ارتقای سلامت و تندرستی دانشآموزان و بهبود شرایط داوطلبی و مشارکتجویانه در برنامههای ورزشی مدارس است.
,گلشن با اشاره به نقش ورزش در سلامت روحی و روانی دانش آموزان، کیفیت بخشی درس تربیت بدنی در مدارس و مشارکت دادن معلمان در فعالیت های ورزشی مدارس را یکی از اولویت های کاری در این بخش عنوان کرد.
,وی در ادامه با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در مورد توصیه جوانان به تحصیل، تهذیب و ورزش، از دانش آموزان خواست با تاسی از این توصیه مهم در کنار تحصیل علم و دانش و تهذیب اخلاق با روی آوری به ورزش با تنی سالم و روحی شاد زندگی کنند.
,سید غلامحسین گنجی ضمن تقدیر و تشکر از عوامل اجرایی این المپیاد در سطح شهرستان گفت: این المپیاد با هدف ایجاد تحرک، نشاط، سلامتی و استعدادیابی ورزشی در بین دانش آموزان شهرستان و در راستای تربیت نسلی شاداب و پویا درکنار فراگیری علوم مختلف، برگزار می شود.
,گنجی از برگزاری منظم این المپیاد در سطح مدارس شهرستان خبر داد و افزود: افتتاحیه این المپیاد در تاریخ 10 آبان ماه طی مراسمی به صورت نمادین در دبستان حجاب برگزار شد و این مسابقات تا اردیبهشت سال آینده در سطح مدارس شهرستان ادامه خواهد داشت.
,در این مراسم دانش آموزان با اجرای برنامه های متنوع ورزشی و با اجرای رژه، پرچم سومین دوره المپیاد ورزشی درون مدرسه ای را در مدرسه شبانه روزی شهید شکفته دل سرعین به اهتزاز در آوردند.
,, ,
,
, , , , ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه