نماینده مردم پلدختر ومعمولان در مجلس:
ایستگاه دیجیتال رادیویی و تلویزیونی در پنج روستای پلدختر افتتاح می شود
نماینده مردم پلدختر ومعمولان در مجلس گفت:با حضور مدیر کل صداوسیمای لرستان،ایستگاه های دیجیتال ،پنج روستای پلدختر افتتاح می شوند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سید حمید رضا کاظمی نماینده مردم پلدختر ومعمولان در مجلس در گفتگو با خبرنگار بیان روز اظهار داشت:با توجه به اینکه در دیدارهای مردمی که در بیشتر روستاها داریم راه اندازی ایستگاه های دیجیتال از مطالبات است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بیان روز,وی بیان کرد:با همکاری مهندس بازوند مدیرکل صداوسیمای لرستان،روز جمعه21آبان ماه،این مهم در برخی از روستاهای پلدختر به بهره برداری می رسد.
,کاظمی تصریح کرد:ایستگاه های دیجیتال در روستاهای مورانی،گل گل ،کیان آباد، پران پرویز و ملاوی به بهره برداری می رسد و قسمت اعظمی از ساکنان این روستاها و دیگر روستاهای همجوار می توانند از برنامه های دیجیتال استفاده کنند.
,وی ادامه داد:از طریق صداوسیما پیگیر این موضوع هستیم که سایر روستاهایی که فاقد دیجیتال هستند را تحت پوشش قرار دهیم.
,نماینده مردم پلدختر ومعمولان با قدردانی از تلاش های مدیرکل صداوسیمای لرستان عنوان کرد:رسانه محلی در معرفی ظرفیت های توسعه ای مناطق محروم همچون پلدختر توجه جدی داشته باشد.
,وی با اشاره به خطرات ماهواره عنوان کرد:ماهواره فرهنگ ،دین و عقاید ما را هدف قرار داده وسازمان صداوسیما با توسعه ایستگاه های دیجیتالی می تواند این توطئه ها را خنثی کند که تاکنون عملکرد مناسبی در این حوزه داشته است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه