رئیس ستاد اقامه نماز قم؛
نسل جوان قمی را مسجدی و اهل نماز اول وقت تربیت کنیم
رئیس ستاد اقامه نماز قم گفت: باید فرزندان خود را با نماز آشنا کنیم ، ستاد اقامه نماز به برگزاری نماز جماعت در مدارس تاکید ویژه ای دارد و تلاش شود نسل جوان قمی را با مساجد آشنا کنیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سایت کریمه، محمد خامه یار پیش از ظهر امروز در دومین اجلاس نماز کشور که در مجتمع عالی امام خمینی (ره) برگزار شد، اظهار داشت:پس از اینکه نخستین اجلاس نماز سال گذشته برگزار شد خیرین زمین هایی را برای احداث مسجد وقف کردند که می توان به تاسیس مسجد در جاده قم گرمسار اشاره کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کریمه، , کریمه، , کریمه، , کریمه، ,
وی گفت: افزایش ظرفیت نماز خوانی در ایستگاه محمدیه، افزایش ظرفیت اقامه نماز در نمازخانه های بین راهی استان قم و افزایش 300 سرویس بهداشتی و 10 نمازخانه در مسیرهای ورودی از جمله اقدامات ستاد اقامه نماز در یک سال گذشته است.
رئیس ستاد اقامه نماز قم افزود: بانک اطلاعاتی مساجد در این مراسم رونمایی می شود که اطلاعات 900 مسجد از نظر امکانات فرهنگی و سخت افزاری ثبت شده است.
خامه یار گفت: باید فرزندان خود را با نماز آشنا کنیم ، ستاد اقامه نماز به برگزاری نماز جماعت در مدارس تاکید ویژه ای دارد و زنگ نماز در مدارس وجوددارد و تلاش می شود دانش آموزان نسبت به این فریضه الهی مهم توجه جدی داشته باشند.
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه