یادداشت/ روح‌الله پور طالب؛

سامرا را بهشت خواهیم کرد

سامرا را بهشت خواهیم کرد
سامرا در خون غلتید، سامرایی که سردار ایرانی حاج حمید تقوی را از ما گرفت و سال‌ها است که تروریست‌ها در عراق جولان می‌دهند، اربعین نزدیک است و ما شیعیان مطیع امر رهبر هستیم و منتظر حکم جهاد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب:سامرا در خون غلتید، سامرایی که سردار ایرانی حاج حمید تقوی را از ما گرفت و سال‌ها است که تروریست‌ها در عراق جولان می‌دهند، اربعین نزدیک است و ما شیعیان مطیع امر رهبر هستیم و منتظر حکم جهاد.

عراق تنها کشوری نیست که درگیر سیاست‌های تفرقه بینداز و حکومت کن غرب است، سوریه، یمن، افغانستان و پاکستان و دیگر کشورها هرروز درگیر جنگ و نزاع هستند.

راهپیمایی بزرگ شیعیان جهان شروع‌شده است، بی‌شک همه آن‌هایی که در این همایش بزرگ شرکت می‌کنند منتظر این هستند که حکم جهاد از طرف رهبر شیعیان جهان صادر شود تا زمین را از وجود تروریست‌های وهابی پاک کنند.

بی‌شک اگر تروریست‌ها سامرا را هدف خود قرار داده‌اند، آن‌هایی هستند که به دنبال تفرقه و تجزیه در منطقه هستند و این یعنی پیامی به شیعیان که وارد عراق نشوید که عراق ناامن است.
ای دانشیان، ای تروریست‌ها بدانید که حضور شیعیان درراه پیمایی اربعین پیامی به شما دارد و این پیام آن است که‌ای تروریست‌ها مرگتان نزدیک است و اگر مولایمان حکم جهاد دهد سامرا را بهشت خواهیم کرد و خون‌هایی که به‌ناحق بر زمین ریختید را جواب خواهیم داد.

حاج حمید تقوی سردار سامرا را دو سال پیش از ما گرفتید و بی‌شک خون حاج حمید را با خون جواب خواهیم داد تا از شما در خاطره‌ها هم چیزی باقی نماند.

اگر امروز منطقه خاورمیانه را درگیر نزاع کرده‌اید، بی‌شک جنگ نیابتی شما از طرف آمریکاست و این آمریکای جنایتکار است که پشت پرده ماجرای شما است.

از همین‌جا اعلام می‌کنیم عازم کربلا هستیم تا عظمت شیعه را به شما نشان دهیم و با تمام قوا خواهیم آمد تا امسال هم همانند ساله گذشته همایش اربعین را پررنگ‌تر برگزار کنیم تا مبادا در فکرتان خطور کند که شیعه سکوت می‌کند و ترسی از شهادت دارد.

شهادت هنر مردان خداست که جان خود را برای برپایی اسلام اهدا کنند و این را بدانید که شیعه یعنی حق.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه