با حضور خواهران بسیجی؛
رزمایش گردان های کوثرتاکستان برگزار شد
رزمایش گردان کوثر بسیج سپاه ناحیه امام علی (ع) تاکستان در دو بخش مقابله با نا آرامی های اجتماعی و امداد و نجات در تاکستان برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تاک پرس ، در این رزمایش که در راستای آمادگی بانوان بسیجی شهرستان در مقابل انواع تهدیدات اعم از دفاعی، امنیتی و نرم برگزار شد، بسیجیان با انجام عملیات مقابله با نا آرامی ها، عملیات سد و موانع، هجوم، تامین، مراقبت، مقابله، دستگیری و گریز را به صورت عملی تمرین نمودند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تاک پرس,عملیات امداد و نجات و مردم یاری نیز بخش دیگری از این رزمایش یکروزه بود که بسیجیان در این عملیات در برابر بلاهای طبیعی از جمله سیل و زلزله که عملیات نظامی دشمنان باعث تخریب و فرو ریختن ساختمان ها می شود اجرای نقش داشتند.
,شایان ذکر است بانوان بسیجی درعملیات امداد و نجات در صحنه، تریاژ، گند زدایی، محاصره منطقه، انتقال مصدومان به مراکز درمانی و انتقال بازماندگان به چادرهای اسکان را به صورت عملی تمرین نمودند.
,این رزمایش با حضور سه گروهان از گردان کوثر الزهراء و بیش از 400 نفر از خواهران بسیجی در منطقه شهری فاز دوم مسکن مهر تاکستان انجام شد.
]
ارسال دیدگاه