امام جمعه شاهرود:

نتیجه انتخابات آمریکا تغییری در سیاست استکبارستیزی ایران ایجاد نخواهد کرد

نتیجه انتخابات آمریکا تغییری در سیاست استکبارستیزی ایران ایجاد نخواهد کرد
امام جمعه شاهرود گفت: نتیجه انتخابات آمریکا تغییری در سیاست استکبار ستیزی جمهوری اسلامی ایران ایجاد نخواهد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار نسل شاهوار شاهرود حجت الاسلام عباس امینی امام جمعه شاهرود در خطبه های نماز جمعه این هفته در مسجد مدرسه قلعه شاهرود با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گفت: نتیجه انتخابات آمریکا تغییری در سیاست استکبار ستیزی جمهوری اسلامی ایران ایجاد نخواهد کرد و اینکه تصور شود انتخاب ترامپ یا کلینتون برای کشور ما بهتر است تصوری اشتباه است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از خبرنگار نسل شاهوار شاهرود حجت الاسلام عباس امینی امام جمعه شاهرود در خطبه های نماز جمعه این هفته در مسجد مدرسه قلعه شاهرود با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گفت: نتیجه انتخابات آمریکا تغییری در سیاست استکبار ستیزی جمهوری اسلامی ایران ایجاد نخواهد کرد و اینکه تصور شود انتخاب ترامپ یا کلینتون برای کشور ما بهتر است تصوری اشتباه است., نسل شاهوار شاهرود,

وی با بیان اینکه آمریکا مظهر استکبار جهانی و ظلم و ستم است اظهار کرد: تاریخ نشان می دهد که هیچکدام از دو حزب دموکرات و جمهوری خواه آمریکا از انجام هر گونه جنایت علیه بشریت کوتاهی نکرده اند.

, وی با بیان اینکه آمریکا مظهر استکبار جهانی و ظلم و ستم است اظهار کرد: تاریخ نشان می دهد که هیچکدام از دو حزب دموکرات و جمهوری خواه آمریکا از انجام هر گونه جنایت علیه بشریت کوتاهی نکرده اند.,

خطیب نماز جمعه شاهرود با بیان اینکه آمریکا در آستانه فروپاشی است افزود: ترامپ و کلینتون دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ایام تبلیغات انتخاباتی خود اوج فضاحت اجتماعی و واقعیت های آمریکا را به نمایش گذاشتند.

, خطیب نماز جمعه شاهرود با بیان اینکه آمریکا در آستانه فروپاشی است افزود: ترامپ و کلینتون دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ایام تبلیغات انتخاباتی خود اوج فضاحت اجتماعی و واقعیت های آمریکا را به نمایش گذاشتند.,

امینی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به فرارسیدن ایام راهپیمایی بزرگ اربعین گفت: بعد از سقوط رژیم بعث در کشور عراق این توفیق فراهم شده است تا راهپیمایی بزرگ اربعین برگزار شده و هر ساله بر جمع عاشقان و شیفتگان حضرت اباعبدالله الحسین که از سراسر جهان برای این تجمع بزرگ مذهبی در کشور عراق حضور پیدا می کنند افزوده می شود.

, امینی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به فرارسیدن ایام راهپیمایی بزرگ اربعین گفت: بعد از سقوط رژیم بعث در کشور عراق این توفیق فراهم شده است تا راهپیمایی بزرگ اربعین برگزار شده و هر ساله بر جمع عاشقان و شیفتگان حضرت اباعبدالله الحسین که از سراسر جهان برای این تجمع بزرگ مذهبی در کشور عراق حضور پیدا می کنند افزوده می شود.,

وی با اشاره به همکاری جمهوری اسلامی ایران با دولت عراق برای پذیرایی از زائران اربعین حسینی در سال جاری اظهار کرد: موکب شهرستان شاهرود نیز در شهر کربلا و یکصد و 50 متری حرم حضرت ابوالفضل علیه السلام برای خدمت رسانی بهتر به زائران شرکت کننده در راهپیمایی بزرگ اربعین برپا شده و در هر وعده پذیرای بیش از پنج هزار نفر از زائران است.

, وی با اشاره به همکاری جمهوری اسلامی ایران با دولت عراق برای پذیرایی از زائران اربعین حسینی در سال جاری اظهار کرد: موکب شهرستان شاهرود نیز در شهر کربلا و یکصد و 50 متری حرم حضرت ابوالفضل علیه السلام برای خدمت رسانی بهتر به زائران شرکت کننده در راهپیمایی بزرگ اربعین برپا شده و در هر وعده پذیرای بیش از پنج هزار نفر از زائران است.,

انتهای پیام

, انتهای پیام]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه