امام جمعه بندرچارک؛
خلق وخوی استعمارگری آمریکا تغییر نخواهد یافت
امام جمعه بندرچارک گفت: سیاست خصمانه‘استعمارگرانه و ظالمانه آمریکا با عوض شدن رئیس جمهور تغییر نخواهد کرد چراکه خلق وخوی استعمارگر تغییر یافتنی نیست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مروارید نیوز، حجت الاسلام والمسلمین عباس کثیر امام جمعه بندرچارک ظهر امروز در نمازجمعه این هفته شهربندرچارک به چند حدیث شریف در باب حالت های نماز و اهمیت آن ازپیامبراکرم ص وامام صادق ع گفت و اظهار داشت: باتوجه به اینکه انسان در زندگی روزمره خودگرفتاراخلاقهای ناهنجار وگناه متعددی می شود و این موارد باعث زمین گیرشدن و اوج نگرفتن اوست و برای رهایی از آنها و پرورش یافتن روح و روان و اوج گرفتن نیاز به وسیله ای دارد که آن را پاک کرده وبه اوج ومعراج برساند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مروارید نیوز،,,
وی افزود: رسول خدا صلی الله علیه و آله در حدیثی می فرمایید: نمازهای پنجگانه همانند نهر آب گوارائی جلوی درب خانه شماست چنانکه کسی هر روز خود را پنج بار در آن بشوید هیچگونه چرکی باقی نماند.(یعنی کسی هم که شبانه روز نمازهای پنجگانه را بخواند از آلودگیهای روحی پاک می شود.
,,
وی در ادامه حدیثی را ازامام صادق علیه السلام نقل نمودند که امام میفرماید: وقتی نماز واجب می خوانی آنرا در وقت خودش چنان بخوان که گویا دیگر هرگز به نماز موفق نمی شوی.
,,
حجه الإسلام کثیر با اشاره به روز کتاب ،کتابدار وکتابخوانی ، این روز را به کتابداران وکتاب دوستان تبریک گفت و بیان کرد: مطالعه عامل افزایش اطلاعات مورد نیاز و موفقیت در زندگی و عرصه های اجتماعی است.
,,
خطیب جمعه چارک با اشاره به سخنرانی رئیس جمهور جدید آمریکا گفت: آقای ترامپ گفتند مصلحت کشورش را برمصلحت تمام جهان مقدم میداند این بدین معنی است که باهرچیزی وباهرکسی که بامصلحت آمریکا مخالف باشد با آن دشمنی خواهندکرد .
,,
وی افزود: سیاست خصمانه‘استعمارگرانه و ظالمانه آمریکا با عوض شدن رئیس جمهور تغییر نخواهد کرد چراکه خلق وخوی استعمارگر تغییر یافتنی نیست.
,,
امام جمعه بندرچارک در پایان ازراه اندازی ایستگاهی بین راه جهت خدمات دهی به زائرین اربعین ابراز خورسندی کرد و از دست اندرکاران این کارخیر تشکر و قدردانی کردند و خدمت به زائران را درواقع خدمت به امام شهید دانست.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه