امام جمعه اندیمشک:
رسانه واقعیت ها را منعکس کند / رسانه باید انقلابی باشد
امام جمعه اندیمشک در خطبه های این هفته نماز جمعه اندیمشک با اشاره به نمایشگاه مطبوعات گفت: رسالت رسانه با توجه به مشکلات انعکاس واقعیت های موجود است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اندیمشک جوان:امام جمعه اندیمشک در خطبه های این هفته نماز جمعه اندیمشک با اشاره به نمایشگاه مطبوعات گفت: رسالت رسانه با توجه به مشکلات انعکاس واقعیت های موجود است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اندیمشک جوان,به گزارش اندیمشک جوان ، حجت الاسلام نعمت الله خدامی افزود:مشکلات سر جای خود مطرح شود و در کنار آن راهکار هم ارائه شود ، مصاحبه با صاحب نظران و مطالبات از مسئولین مطرح شود.
,امام جمعه اندیمشک افزود: رسانه های انقلابی می توانند بیشترین نقش را با تهاجم گوناگون دشمن مخصوصا در ابعاد و مبارزه نرم داشته باشند.
,وی در ادامه تصریح کرد: رسانه ها باید انقلابی عمل کنند نه منفعل و مطالبات انقلاب ، رهبری و شهدا را مطرح کنند، مثلا در بحث حقوق نجومی شهداء را بعنوان الگو مطرح کنند و به سبک مدیریت شهدا بپردازند.
,امام جمعه اندیمشک گفت: زندگی ساده زیستی ، اهل البیت، امام ، بزرگان و شهدا جلوی چشم ماست ، چرا برخی به سمت اشرافیگری حرکت می کنند؟ چرا رسانه ها این ها را فریاد نمی زندد؟ رسانه اگر انقلابی باشد باید به این سمت حرکت کند.
,وی گفت: رسانه اگر انقلابی باشد باید این مبانی را فریاد بزند ، چرا در راستای ترویج فرهنگ سید الشهدا، فریاد نمی زنند، بودجه ندارند؟ و حرکت نمی کنند، رسانه مبلغ شخص نباید باشد و باید مبین مشکلات جامعه باشد.
,امام جمعه اندیمشک در بخش دیگری با اشاره به انتخابات پیش رو گفت: وحدت و همدلی مردم و مسئولین یکی از نیازهای جامعه امروز است که باید به آن توجه کرد.
,وی در ادامه با اشاره به انتخابات آمریکا و پیش رو بودن انتخابات ریاست جمهوری، تصریح کرد: باید بشدت از دوقطبی در جامعه بپرهیزیم مردم فهیمی در کشور داریم، مثل این دو کاندید آمریکا همدیگر را له نکنیم ، تا یکی مان به صندلی ریاست جمهوری برصد، میان ما و آمریکا تفاوت وجود دارد.
,,
]
ارسال دیدگاه