رئیس ستاد اربعین مبارکه در کربلا خبر داد؛
خدمت رسانی موکب های مبارکه در کربلا و مرز چزابه به زائران
حجت الاسلام و المسلمین محمدجواد محمدی گفت: موکب های مبارکه در شهر کربلا میزبان دو هزار نفر و در مرز چزابه میزبان سه هزار نفر در روز است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رئیس ستاد اربعین شهرستان مبارکه در گفت و گو با مبارکه نا در شهر کربلا به استقرار موکب ها در مرز چزابه اشاره و تصریح کرد: موکب ستاد اربعین مبارکه در مرز چزابه هر روز صبح میزبان عزاداران حسینی بوده که پس از صرف صبحانه وارد کشور عراق می شوند و در شهر نجف نیز ۳ موکب برپا شده که بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر از عاشقان حسینی را اسکان می دهند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مبارکه نا,حجت الاسلام و المسلمین محمدجواد محمدی عمده ظرفیت اسکان زائران را در شهر کربلا عنوان کرد و افزود: روزانه حدود ۲۰۰۰ نفر در موکب های شهر کربلا اسکان داده می شوند که به علت استقبال پرشور همشهریان اقامت در موکب ها فقط سه شب بوده و از زائران تقاضامندیم نهایت همکاری را با خادمان عزیز داشته باشند.
,وی بیان کرد: زائران پس از زیارت در شهر کربلا عازم زیارت های دوره ای در شهرهای کاظمین ، سامرا و نجف اشرف می شوند و پیاده روی خود را آغاز می کنند.
,رئیس ستاد اربعین مبارکه به تشریح مسیرهای پیاده روی پرداخت و اظهار کرد: زائران در پیاده روی اربعین از مسیرهای مختلفی به سمت کربلا حرکت می کنند که عمده ی این مسیرها از شهرهای بصره، ناصریه، سماوه، رمینه، حمزه، دیوانیه، قاسم، حله، طویرچ، کربلا و مسیر دوم دیوانیه، شافعیه، شامیه، کوفه، نجف و کربلا و مسیر سوم کاظمین، کربلا است.
,حجت الاسلام محمدی ابراز امیدواری کرد که بتوانیم در روزهای آینده علی رغم محدودیت های فراوان، خدمات بیشتری را به زائران عزیز داشته باشیم .
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه