فرمانده انتظامی کلانشهر تبریز خبرداد:
کشف کالای قاچاق ۶۰۰ میلیون ریالی در تبریز
فرمانده انتظامی کلانشهر تبریز از کشف محموله قاچاق قرص و داروهای غیرمجاز به ارزش تقریبی ۶۰۰ میلیون ریال خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تبریز بیدار ، "فرهنگ نوروزی" در گفت و گو با خبرنگار ان با اعلام این خبر گفت: در پی کسب خبری مبنی بر توزیع و فروش داروهای غیرمجاز بدنسازی در منطقه ای از تبریز، بررسی موضوع در دستور کار پلیس امنیت عمومی شهرستان قرار گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تبریز بیدار ،,
وی ادامه داد: ماموران پلیس امنیت عمومی با انجام تحقیقات پلیسی،موفق شدند انبار نگهداری کالای قاچاق را شناسایی کرده و دو نفر از اعضای باند قاچاق را طی یک عملیات غافلگیرانه در محل دستگیر کنند.
,
"نوروزی" افزود: متهمان به همراه اقلام مکشوفه که شامل بیش از ۲۸ نوع انواع قرص و داروهای غیرمجاز بود، با تشکیل پرونده مقدماتی جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.
,
این مقام انتظامی درآسیب شناسی موضوع، عواملی همچون سودجویی مالی و راحت طلبی افراد را در ارتکاب به جرایم به ویژه قاچاق کالاهای ممنوعه دخیل دانست.
,
فرمانده انتظامی کلانشهر تبریز در پایان در خصوص مصرف داروهای غیرمجاز بدنسازی هشدار داد و گفت: مصرف اینگونه مواد یکی از معضلات جامعه است که زیان های بهداشتی زیادی در بردارد و می تواند ورزشکاران را در معرض خطر جدی قرار دهد.
]
ارسال دیدگاه