فرماندار ورزقان خواستار شد؛

محل دفن زباله شهر ورزقان در عرض یک هفته تعیین تکلیف شود

محل دفن زباله شهر ورزقان در عرض یک هفته تعیین تکلیف شود
فرماندار گفت: به جهت حساسیت موضوع پسماند و تاثیری که بر سلامتی انسان می‌گذارد محل دفن زباله شهر ورزقان باید طی یک هفته آینده تعیین تکلیف شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آوای ورزقان، حسن یحیوی صبح امروز در کارگروه مدیریت پسماند شهرستان ورزقان با اشاره به اینکه شهر ورزقان مشکلات بسیاری در ارتباط با موضوع پسماند دارد، اظهار داشت: نبود زباله‌گاه مناسب به معضلی برای شهرستان تبدیل شده است که باید با کار و تلاش اعضای کارگروه مدیریت پسماند رفع گردد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای ورزقان,

وی افزود: اگر محل دفن زباله شهر مشخص گردد سال آینده از محل اعتبارات استانی برای آن اعتبار اختصاص خواهد یافت کما اینکه برای محل دفن زباله خاروانا نیز مراحل لازم برای اخذ اعتبار لازم از طریق استانداری انجام شده است.

,

فرماندار شهرستان ورزقان دستور تشکیل کارگروهی با حضور نمایندگانی از شهرداری، محیط زیست، منابع طبیعی، شبکه بهداشت و درمان و جهاد کشاورزی را جهت انتخاب مکانی مناسب برای محل دفن زباله شهر ورزقان طی یک هفته آینده صادر کرد و افزود:  از آنجایی که موضوع پسماند و دفع صحیح یا غیر صحیح آن با سلامت انسانی رابطه مستقیم دارد باید در عرض یک هفته آینده این موضوع تعیین تکلیف شود.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه