حجت الاسلام والمسلمین نطنزی:
برگزاری متمرکز عزاداری ها وحدت آفرین است
ستاد عاشوراییان شهرستان سرخه با حضور امام جمعه موقت شهرستان سرخه، رئیس اداره تبلیغات اسلامی ، روسای هیئات های مذهبی شهر و روستاها و جمعی از مسئولین شهرستان سرخه در محل ستاد نماز جمعه این شهرستان تشکیل شد .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای سرخه، در این جلسه حجت الاسلام والمسلمین نطنزی امام جمعه موقت سرخه اظهار کرد: مراسم دهه اول و دوم محرم به لطف خدا با انسجام وعظمت باشکوهی برگزارشد و در این جلسه برنامه ریزیهای لازم برای مراسم متمرکز شهرستانی صورت خواهدگرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای سرخه,وی عنوان کرد: این مراسم متمرکز که با حضور دسته جات عزاداری روستاهای تابعه شهرستان در سرخه انجام می شود سبب وحدت و یگانگی و همدلی بین مردم شهرستان می شود در واقع نشان دهنده همایش وحدت و انسجام است که باید سال به سال باشکوه تر و بهتر انجام شود.
,نطنزی افزود: در روز اربعین هیئت انصار الحسین (ع) میزبان عزدارن حسینی است؛که انشاءالله با همکاری تمام اعضای هیات این مراسم به نحو احسن انجام خواهد شود .
,امام جمعه موقت سرخه در ادامه سخنان خود در خصوص اهمیت زیارت اربعین روایتی از امام حسن عسکری (ع) را بیان کرد گفت: حضرت می فرمایند « آنهایی که توفیق پیدا کنند به زیارت اربعین بپردازند عاقبت بخیر می شوند و به خیر و خوشبختی از این دنیا می روند.»
,بر اساس این گزارش: مراسم متمرکز عزاداری اربعین در روز اربعین به میزبانی هیئت انصار الحسین (ع) و در محل تکیه امام هادی(ع) و خیابان های اطراف انجام خواهد شد؛ هیئت های عزاداری روستاها پس از ورود به شهر سرخه در محل میدان بهشتی مستقر و سپس در مسیرهای تعیین شده حرکت و عزاداری خواهند کرد.
,گفتنی است: شروع حرکت دسته جات از محل هیئت ها راس ساعت14/30 بعد از ظهر می باشد ومسیر حرکت دسته جات خیابان آیت الله ارسطو ، بلوار انقلاب اسلامی ، خیابان آیت الله فیض ، خیابان عاشورا به طرف تکیه امام هادی(ع) خواهد بود.
]
ارسال دیدگاه