توتال: پیروزی ترامپ بر توافقنامه گاز ایران تاثیر نخواهد گذاشت
پایگاه "العین" امارات نوشت: فلیپ ساکیه مدیر انرژی تجدیدپذیر و برق توتال اعلام کرد، انتخاب دونالد ترامپ به عنوان ریاست جمهوری آمریکا تاثیری بر سرمایه گذاری های شرکت نفت و گاز فرانسه در ایران نخواهد داشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازترنم دشتی پایگاه "العین" امارات نوشت: فلیپ ساکیه مدیر انرژی تجدیدپذیر و برق توتال اعلام کرد، انتخاب دونالد ترامپ به عنوان ریاست جمهوری آمریکا تاثیری بر سرمایه گذاری های شرکت نفت و گاز فرانسه در ایران نخواهد داشت.
ساکیه در حاشیه اجلاس انرژی در پاریس به خبرنگاران گفت: توافقنامه ای که شرکت توتال در این هفته با ایران امضا کرد تحت تاثیر انتخاب ترامپ قرار نخواهد گرفت.
ترامپ پیش از این توافقنامه ایران با گروه 5+1 و باز گذاشتن راه سرمایه گذاری در ایران را بدترین توافقنامه ای دانست که از طریق مذاکره به دست می آید. از طرفی وی اعتراف کرد که نقض توافقنامه ای که در سازمان ملل تصویب شده، بسیار دشوار است.
انتهای پیام/
,
,
]
ارسال دیدگاه