قائم مقام مدیر اجرایی سرشماری نفوس و مسکن خراسانشمالی؛
ثبت اطلاعات 76 درصد خانوارهای خراسان شمالی درمرحله دوم سرشماری
قائم مقام مدیر اجرایی سرشماری نفوس و مسکن خراسانشمالی، گفت: 222 هزار و 80 خانوار تا به امروز اطلاعات آماری آنها ثبت شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری بجنا؛ حامد رضا کرمانی، قائم مقام مدیر اجرایی سرشماری نفوس و مسکن خراسانشمالی، در گفتگو با خبرنگار بجنا، گفت: افزون بر 76 درصد معادل 222 هزار و 80 خانوار این استان در شهرستانها و مناطق مختلف تاکنون اطلاعات آماری خود را در اختیار ماموران سرشماری نفوس و مسکن قرار دادهاند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بجنا,وی افزود: تا کنون حدود 76 درصد از مردم استان آمارگیری آنها به پایان رسیده است و مابقی هم به زودی سرشماری می شوند.
,وی اظهار کرد: حدود 9هزار و 47 خانوار در این استان نیز در فهرست خانوارهای غایب از سوی ماموران سرشماری ثبت شده اند.
,کرمانی با بیان اینکه خراسان شمالی تاکنون رتبه 12 کشور در زمینه سرشماری دارد، بیان کرد: برای اجرای بهتر این طرح باید خانواده ها برای ثبت اطلاعات آماری خود با ماموران سرشماری در این استان همکاری بیشتری داشته باشند.
,وی میزان سرشماری به تفکیک شهرستان های استان را این گونه اعلام نمود: شهرستان اسفراین 32 هزار 63 خانوار ، شهرستان بجنورد 74هزار855خانوار، شهرستان جاجرم 10هزار 597خانوار، شهرستان راز 15هزار 874خانوار ، شهرستان شیروان 38هزار 565خانوار، شهرستان فراوج 14هزار 374 خانوار ، شهرستان گرمه 7هزار 30 خانوار و شهرستان مانه با 28 هزار 722خانوار اطلاعات آماری آنها توسط ماموران سرشماری به ثبت رسیده است .
,وی افزود: طی این مدت 79 هزار و 54 کد آماری از سوی خانوارها به ماموران آمارگیر تحویل داده شده است.
,قائم مقام مدیر اجرایی سرشماری نفوس و مسکن خراسانشمالی عنوان کرد: تعداد 252 مامور سرشماری در کل استان در حال ثبت اطلاعات خانوارها هستند.
,وی ادامه داد: 94 هزار و 36 خانوار در قالب 323 هزار و 654 نفر در سرشماری امسال به صورت اینترنتی ثبت نام کردند.
,کرمانی افزود: مرحله دوم سرشماری عمومی نفوس و مسکن 95 استان خراسان شمالی همزمان با سراسر کشور از 28 مهرماه آغاز شده است و تا 28 آبان ماه ادامه دارد.
,انتهای پیام /
]
ارسال دیدگاه