امام جمعه هشترود در جلسه شورای اداری:
مسئولین از مردم فاصله نگیرند/ اشتغال مهمترین مشکل جوانان هشترود است
امام جمعه هشترود گفت: مسئولین از مردم نباید فاصله بگیرند و از مسئولان درخواست کردند که حضور فیزیکی و شخصی در بین مردم داشته باشند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از خبرنگار پیک هشترود، حجت الاسلام علی رحیمی در مراسم تودیع و معارفه معاون فرماندار هشترود و بخشدار شهرنظرکهریزی گفت: همه مسئولین در برابر خدا یک مسئولیت دارند که باید در مقابل خداوند و مردم پاسخگو باشند و اساسی ترین و ریشه ای ترین مسئولیتی که بر دوش ماست مسئولیت پذیری در برابر خداوند متعال است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک هشترود,,
وی والاترین هدف در مسئولیتها را رضای الهی دانست و اظهار کرد: باید با تلاش و همکاری میان مسئولان شهرستان، امور و وظایف خود را در راستای جلب رضایت خداوند انجام دهیم.
,,
امام جمعه هشترود افزود: مسئولین از مردم نباید فاصله بگیرند و از مسئولان درخواست کردند که حضور فیزیکی و شخصی در بین مردم داشته باشند.
,,
رحیمی اشتغال را مهمترین مشکل جوانان این شهرستان برشمرد و خواستار توجه ویژه دولت به این مقوله را شد.
,,
,
پایان پیام/
]
ارسال دیدگاه