در راستای طرح مبارزه با قاچاق؛
کشف 27 هزار و 560 کیلوگرم برنج قاچاق در میناب
فرمانده انتظامی شهرستان میناب از کشف و ضبط برنج و لیموخشک قاچاق به ارزش 2 میلیارد و 22 میلیون ریال در این شهرستان خبرداد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احسان رکنی خوی،فرمانده انتظامی شهرستان میناب در گفتگو با میناب جنوب گفت: در اجرای طرح مبارزه و برخورد قاطع با پدیده قاچاق، ماموران فرماندهی انتظامی میناب 2 انباردپوی برنج قاچاق را درسطح شهرستان شناسایی و متوقف کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, میناب جنوب ,فرمانده انتظامی شهرستان میناب افزود: در این طرح تعداد 689 کیسه برنج 40 کیلویی از دو انبار دپوی برنج در روستای دهو میناب به ارزش 1 میلیارد و 500 میلیون ریال از انبار منازل شخصی در روستای دهوی کشف و ضبط شد.
,وی اظهار داشت: ماموران پلیس در حین گشت زنی در منطقه کریان در محدوده جاده فرعی روستای پلنگی از2 خودرو های متوقف شده تعداد 4 هزار و 800 کیلو گرم لیمو خشک قاچاق کشف کردند.
,رکنی خوی اذعان داشت: ارزش ریالی محموله قاچاق لیمو خشک 720 میلیون ریال برآورد شده است.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه