با حضور نماینده ایران در یونسکو:

تلاش برای ثبت جهانی آثار تاریخی و طبیعی جهرم

تلاش برای ثبت جهانی آثار تاریخی و طبیعی جهرم
سرپرست اداره میراث فرهنگی جهرم گفت: با حضور نماینده ایران در یونسکو در تلاش برای ثبت جهانی برخی آثار تاریخی و طبیعی جهرم هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پسین جهرم ؛ احمد شامل از تلاش برای ثبت جهانی برخی آثار تاریخی و طبیعی جهرم با حضور نماینده یونسکو در ایران خبر داد و افزود: از فرصت حضور عبدالمهدی مستکین نماینده فرهنگی ایران در یونسکو در سمینار دانش افزایی حکمت های بالانده و کاربردی فرهنگی اخلاقی یک معلم و مدیر دانشگاهی از نظرگاه حکمای ایرانی که به همت دانشگاه علوم پزشکی جهرم در ۲۴آبان ماه در پردیس آن دانشگاه برگزار خواهد شد، استفاده می کنیم و ایشان را به بازدیدی از برخی آثار تاریخی و طبیعی جهرم خواهیم برد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پسین جهرم ,

وی افزود: امیدوارم با نظر مثبت ایشان و پیگیری ها بتوانیم برخی میراث طبیعی مان همچون روستای قلات در بخش مرکزی که با توجه به اکتشافاتی که در این روستا انجام گرفته است و نشان می دهد زندگی از دوران هخامنشی تا عصر امروز در این روستا ادامه داشته است و همچنین روستای کراده که در بخش خفر قرار دارد و بصورت پلکانی روستا اجرا شده است همانند روستای مشهور ماسوله که متاسفانه به دلیل عدم رسیدگی لازم در حال تخریب است به ثبت جهانی برسانیم .

,

سرپرست میراث فرهنگی جهرم گفت: خانه ی والی روستای قلات نیز آماده است تا در اختیار افراد و یا ارگان های حقیقی و یا حقوقی در صورت مرمت و بهسازی به صورت رایگان برای جذب توریست قرار گیرد.

,

وی در پایان از آثار دیگری همچون تخت سنگ معروف به قورباغه سبز واقع در بخش سیمکان، سنگ یاعلی در همان بخش و غار زیبای تادوان نام برد که دکتر مستکین در این بازدید به این آثار نیز سرکشی خواهد کرد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه