رییس سازمان ملی استاندارد خبر داد:

ورود ایران به مجمع بین‌المللی تایید صلاحیت

ورود ایران به مجمع بین‌المللی تایید صلاحیت
معاون رئیس جمهور از ورود ایران به مجمع بین المللی تایید صلاحیت خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از ایسنا، نیره پیروز بخت در جمع خبرنگاران گفت: ایران به علت بروز تحریم نمی‌توانست در این مجمع حضور یابد اما بعد از پسا تحریم و پیگیری‌های انجام شده کشور در این مجمع راه یافت و هم اکنون ۷۱ کشور، تاییدیه‌های استاندارد ایران را می‌پذیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

به گفته وی این تاییدیه از سوی کشورهایی همچون ژاپن، کره جنوبی و کشورهای اروپایی قابل پذیرش است.

,

پیروز بخت یکی دیگر از موفقیت‌های سازمان استاندارد را تدوین استاندارد غذای حلال بیان کرد و افزود: ایران برای ورود به بازارهای جهانی نیازمند آن بود که علامتی به نام استاندارد حلال را داشته باشد که این امر نیز محقق شد.

,

وی با اشاره به اینکه چرخه تجارت جهانی از استاندارد غذای حلال دو هزار و ۵۰۰ میلیارد دلار است، ادامه داد: ما از این مزیت تاکنون غافل بودیم اما به دنبال آن هستیم تا با گرفتن از این علامت از این مزیت استفاده کنیم.

,

رئیس سازمان استاندارد اظهار کرد: تاکنون شش واحد تولیدی برای این استاندارد شناسایی شده اند که تاکنون اقدامات دو واحد انجام شده است.

,

وی همچنین از انعقاد تفاهم نامه ای با جهاد کشاورزی در خصوص به حداقل رساندن سموم کشاورزی در محصولات خبر داد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه