جایگاه صنعت فرش ایران رو به زوال!
کشورهای رقیب با جذب نخبگان و انتقال دانش صنعت فرش ایران بازار جهانی را دراختیار خود قرار می دهند .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد رضا منصوری عضو کمیسیون صنایع ومعادن مجلس شورای اسلامی درخصوص وضعیت صنعت فرش گفت: رقبای ایران در هنر و صنعت فرش دستباف از جمله چین ، هند ، پاکستان و.. با جذب متخصصان و کارشناسان فرش از استان های صاحب سبک مانند کاشان، قم و... برای تصاحب این بازار گام برداشته اند.
وی ادامه داد: هر روز بر تعداد رقیبان صنعت فرش ایران افزوده می شود و مسولان امر باید با تربیت نیروی انسانی علاقه مند وحمایت ازآن جانی دوباره به آن ببخشد.
عضو کمیسیون صنایع ومعادن مجلس شورای اسلامی افزود : تحول در سیستم آموزش و پرورش و ارائه هدایت تحصیلی های مهارتی برای تربیت جوانان کارآفرین به ویژه در صنایع چند هزار ساله و سنتی مانند فرش دستباف یکی از بهترین راهکارهای در این خصوص بوده است .
وی معتقد است که رقبای فرش دستباف ایران از گرانی آن به نفع خود برای دست یابی به بازار جهانی استفاده می کنند که در این خصوص لازم است تا با ارائه تسهیلات خاص و تهیه مواد اولیه مرقرون به صرفه قیمت تمام شده کاهش یابد.
دولت به کمک صنعت فرش بیاید
,
,
,
,
,
,
, دولت به کمک صنعت فرش بیاید,
,
ارسال دیدگاه