مبارزه با تروریسم در ترکیه؛
لغو ممنوعیت 8 ماهه رفت و آمد در شرناک
ممنوعیت رفت و آمدی که برای ترمیم تخریبها و خسارات به وجود آورده گروه تروریستی کارگران کردستان در شرناک ترکیه اعلام شده بود، به صورت نسبی لغو شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، بعد از شروع دوباره درگیری بین ارتش ترکیه و گروه تروریستی کارگران کردستان، عناصر تروریستی پ.ک.ک به همراه نمایندگان، شهرداران و مسئولان حزب دموکراتیک خلق ها در بخشی از مناطق جنوب شرقی ترکیه اقدام به اعلام خودمختاری کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,در این ارتباط، عناصر گروه تروریستی کارگران کردستان با استفاده از خودروهای سنگین شهرداری های آن مناطق تخریبات زیادی در شهر به وجود آوردند که از جمله آن ها حفر خندق ها، قراردادن موانع در مسیرهای شهری، تخریب ساختمان های دولتی و عمومی و دیگر اقدامات تروریستی بود.
,در این ارتباط، فرمانداری شهر شرناک در 14 مارس، برای از بین بردن و ترمیم خسارات و تخریبات گروه تروریستی کارگران کردستان، ممنوعیت رفت و آمد را در ساعات معین اعلام کرده بود.
,این ممنوعیت بعد از 82 روز به صورت نسبی متوقف شد. بر اساس آن در ساعات بین 05:00 تا 22:00 ممنوعیت رفت و آمد لغو شده است.
,در این میان، برای جلوگیری از به وجود آمدن ترافیک سنگین موقع بازگشت مردم به مرکز استان شرناک و همچنین کنترل و شناسایی آسان تر عناصر پ.ک.ک که احتمال نفوذشان همراه با مردم وجود دارد، هر روز انتقال از 2 روستای صورت خواهد گرفت.
,19 نوامبر آخرین روز انتقال مردم به شرناک خواهد بود.
]
ارسال دیدگاه