سفر معاون اول رئیس جمهور به سیرجان
معاون اول رئیس جمهور همراه با هیئت همراه برای افتتاح دو پروژه بزرگ مجموعه ورزشی گل گهر سیرجان و گندله سازی شماره دو مجتمع معدنی و صنعتی گل گهر دقایقی پیش وارد سیرجان شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از “سیرجان خبر” معاون اول رییس جمهور همراه با جمعی از اعضای هیئت دولت وارد سیرجان شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, “سیرجان خبر” , “سیرجان خبر” ,در این سفر چند تن از وزیران نیز اسحاق جهانگیری را همراهی می کنند که پروژه بزرگ مجموعه ورزشی گل گهر سیرجان با زیربنای ۳۹ هزار مترمربع و سرمایه گذاری ۴۵ میلیارد تومان امروز با حضور معاون اول رئیس جمهور و وزیر ورزش و جوانان به بهره برداری رسمی می رسد.
,این مجموعه ورزشی با ظرفیت سه هزار و ۲۰۰ تماشاچی دارای پارکینگ طبقاتی برای ۱۶۵ خودرو، زمین چمن مصنوعی، استخر، سالن ژیمناستیک، سالن ورزشی، سالن چند منظوره، اتاق کنفرانس، اتاق پزشکان و… است.
,در ادامه این سفر پروژه دیگری که به بهره برداری می رسد پروژه گندله سازی شماره دو مجتمع معدنی و صنعتی گل گهر با زیربنای ۱۰۰ هزار مترمربع و ظرفیت تولید این پروژه پنج میلیون تن در سال است که این میزان تا شش میلیون تن قابل افزایش است که بهره برداری از این پروژه برای ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و دو هزار نفر به صورت غیرمستقیم شغل ایجاد می شود.
]
ارسال دیدگاه