جریمه پولادی،‌ حقیقی و صادقیان قطعی شد

جریمه پولادی،‌ حقیقی و صادقیان قطعی شد
رای جریمه مهرداد پولادی، پیام صادقیان و رضا حقیقی با توجه به عدم اعتراض این بازیکنان به رای صادره قطعی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، حکم جریمه مهرداد پولادی، رضا حقیقی و پیام صادقیان که در فصل گذشته مرتکب اشتباهاتی شدند با توجه به اینکه اعتراضی روی آن نشده قطعیت پیدا کرد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
 
,
محمود سالارکیا معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس در این مورد اعلام کرد با توجه به اینکه این سه بازیکن اعتراضی به رای صادره خود نکردند و چیزی به باشگاه به صورت رسمی اعلام نشد این رای قطعی شده است.
,
 
,
* علیرضا رحیمی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با مدیربرنامه‌های قاسم حدادی‌فر و پیام صادقیان برای دومین بار مذاکره کرد. توافق اولیه با صادقیان برای تمدید قرارداد انجام شده و باشگاه پرسپولیس منتظر بازگشت علی دایی در روز چهارشنبه به ایران است تا در این مورد تصمیم گیری کند.
,
 
,
همچنین پرسپولیس با دو بازیکن جدید توافق کرده که منتظر بازگشت دایی برای نهایی کردند این مسئله هستند.
,
 
,
انتهای پیام/ی
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه