به بهانه روز کتابخوانی:
گفت و گوی جذاب و خواندنی با بانوی شاعر یاسوجی + تصاویر
دنیای بزرگ و شگفتانگیز کتاب و کتابخوانی به گروه خاص و ویژهای تعلق نداشته و هر فرد باید با کتاب زندگی کند و مطالعه و کتابخوانی بعنوان یک نیاز و احساس دایمی لازم و روزانه در میان عموم رایج و مطرح باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پایگاه خبری تحلیلی زنان کهگیلویه وبویراحمد ایل بانو، دنیای بزرگ و شگفتانگیز کتاب و کتابخوانی به گروه خاص و ویژهای تعلق نداشته و هر فرد باید با کتاب زندگی کند و مطالعه و کتابخوانی بعنوان یک نیاز و احساس دایمی لازم و روزانه در میان عموم رایج و مطرح باشد تا افراد جامعه به خواندن و مطالعه ترغیب و فرهنگ کتاب و کتابخوانی رواج یابد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ایل بانو، ,وقتی کتاب، حاصل اندیشه ها و تجربه های اهل اندیشه و معرفت باشد، کتابخانه نیز کانون همایش صاحب نظران و موزه پرطراوت و شاداب دانشمندان و صاحبان معارف خواهد بود. همان گونه که در باغ و بوستان، خاطر انسان نشاط می یابد، سیر در بوستان کتاب نیز مشام جان را شاداب و معطر می سازد. بی مناسبت نیست که در روایات ما، از کتاب به عنوان بوستان دانشمندان یاد شده و همدم و سخن گویی شایسته به شمار آمده است.
,روز 24 آبان ماه هر سال در تقویم ایران به عنوان روز کتاب ، کتابخوانی و کتابدار نام گذاری شده است . علت نام گذاری این روز در تقویم به خاطر ارزش والای کتابخوانی و رشد فرهنگ کتابخوانی در جامعه است .
,اگر چه در حال حاضر 68 باب کتابخانه درکهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که 37 باب آن شهری ، 25 باب روستایی و 6 باب آن مشارکتی است و تا حدودی نیز در ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی تاثیر گذار بوده اند اما ضعف فرهنگ مطالعه و توجه به مقوله کتاب و کتابخوانی موضوعی است که همواره در این داستان دغدغه مردم و مسئولان است.
,به همین بهانه به سراغ یکی ازبانوان شاعر و نویسنده یاسوجی رفتیم تا در زمینه نوشتن و کتابخوانی با وی گفت و گو کنیم که در ادامه شما را به خواندن این گفت و گوی صمیمی دعوت می کنیم:
,ایل بانو- خودتان را معرفی کنید و بگویید میزان تحصیلات وشغل شما چیست؟
, ایل بانو- خودتان را معرفی کنید و بگویید میزان تحصیلات وشغل شما چیست؟, ایل بانو- خودتان را معرفی کنید و بگویید میزان تحصیلات وشغل شما چیست؟,سیده زینب حسینی مطلق هستم که همه من را به نام عسل می شناسند ، 27 سال سن دارم ،فارغ التحصیل مهندس معماری ودر حال حاضر نیزخبرنگار و گوینده رادیو صدا و سیمای مرکز کهگیلویه وبویراحمد هستم.
,ایل بانو- هدف شما از نویسندگی و بیان اشعار چیست؟
, ایل بانو- هدف شما از نویسندگی و بیان اشعار چیست؟, ایل بانو- هدف شما از نویسندگی و بیان اشعار چیست؟, ایل بانو-, ایل بانو-,عسل - من با شعر گفتن اوج می گیرم به آرامش درونی می رسم و در خلسه واقعی زندگی و طبیعت غوطه ور می شوم و هدف من هم همین آرامش درونی است که با شعر گفتن به آن می رسم.
, عسل, عسل,

, ایل بانو- مشوق های شما در این حوزه چه کسانی هستند؟
, ایل بانو- مشوق های شما در این حوزه چه کسانی هستند؟, ایل بانو- مشوق های شما در این حوزه چه کسانی هستند؟, ایل بانو-, ایل بانو-, ایل بانو-, ایل بانو-,عسل - پدر و همسرم مشوق اصلی من بودند همچنین خانواده ام در انتخاب این راه بی تاثیر نبودند.
, عسل, عسل,ایل بانو-در کدام سبک شعر می سرایید و یک شعر به انتخاب خودتان قرائت بفرمایید؟
, ایل بانو-در کدام سبک شعر می سرایید و یک شعر به انتخاب خودتان قرائت بفرمایید؟, ایل بانو-در کدام سبک شعر می سرایید و یک شعر به انتخاب خودتان قرائت بفرمایید؟, ایل بانو-, ایل بانو-, ایل بانو-, ایل بانو-,عسل - شعر های من به سبک غزل و سپید است.
, عسل , عسل ,
می خواهم
به میقات بروم
برای دیدنت
مُحرم شوم
و
قربت راه کنم
و قوای مُحرم شدن
به
سرزمین تو شوم
این
بهترین وصل من است
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
ایل بانو- تاکنون از شما چه آثاری چاپ شده وچه آثاری را در دست چاپ دارید؟
, ایل بانو- تاکنون از شما چه آثاری چاپ شده وچه آثاری را در دست چاپ دارید؟, ایل بانو- تاکنون از شما چه آثاری چاپ شده وچه آثاری را در دست چاپ دارید؟, ایل بانو-, ایل بانو-, ایل بانو-, ایل بانو-,عسل - تا کنون کتابی با نام (عسل گاهی تلخ می شود ) که مجموعه از اشعار من است به چاپ رسیده و سه کتاب دیگر نیز در دست چاپ دارم.
, عسل, عسل,

, ایل بانو- شعر های شما بیشتر جوششی است یا کوششی؟
, ایل بانو- شعر های شما بیشتر جوششی است یا کوششی؟, ایل بانو- شعر های شما بیشتر جوششی است یا کوششی؟, ایل بانو-, ایل بانو-, ایل بانو-, ایل بانو-,عسل - شعرهایی که من می سرایم همه جوششی هستند و در هر حالت ممکن است یک بیت یا یک شعراز خودم بسرایم.
, عسل, عسل,ایل بانو-کدام شاعران را بیشتر دوست دارید و شعر های آنها را بیشتر می خوانید؟
, ایل بانو-کدام شاعران را بیشتر دوست دارید و شعر های آنها را بیشتر می خوانید؟, ایل بانو-کدام شاعران را بیشتر دوست دارید و شعر های آنها را بیشتر می خوانید؟, ایل بانو-, ایل بانو-, ایل بانو-, ایل بانو-,
عسل - حسین منزوی ، فاضل نظری، منیره حسینی ، عباس معروفی ، شمس لنگرودی و عطار.
فروغ فرخزاد از علایق شخصی من هست که با خواندن اشعار وی غرق در ابیات آن می شوم و گاهی حس می کنم بخشی ازوجود خودم را در اشعار این شاعر می بینم.
,
ایل بانو- در حوزه شعر آیینی نیز شما فعالیت می کنید یانه؟
, ایل بانو- در حوزه شعر آیینی نیز شما فعالیت می کنید یانه؟, ایل بانو- در حوزه شعر آیینی نیز شما فعالیت می کنید یانه؟, ایل بانو-, ایل بانو-, ایل بانو-, ایل بانو-,عسل - نه متاسفانه تا الان وارد این حوزه نشده ام.
, عسل, عسل,ایل بانو-نوع نگاه یک نویسنده وشاعر بایک شخص عادی به مسائل چگونه است؟
, ایل بانو-نوع نگاه یک نویسنده وشاعر بایک شخص عادی به مسائل چگونه است؟, ایل بانو-نوع نگاه یک نویسنده وشاعر بایک شخص عادی به مسائل چگونه است؟, ایل بانو-, ایل بانو-, ایل بانو-, ایل بانو-,عسل - به نظر من ، ما شاعران و نویسنده ها خیلی لطیف تر و موشکافانه تر به مسایل نگاه می کنیم.
, عسل, عسل,

, ایل بانو-بهترین کتابی که تا الان خوانده اید چه نام دارد و یک جمله تاثیر گذار از این کتاب را بیان کنید ؟
, ایل بانو-بهترین کتابی که تا الان خوانده اید چه نام دارد و یک جمله تاثیر گذار از این کتاب را بیان کنید ؟, ایل بانو-بهترین کتابی که تا الان خوانده اید چه نام دارد و یک جمله تاثیر گذار از این کتاب را بیان کنید ؟, ایل بانو-, ایل بانو-, ایل بانو-, ایل بانو-,
عسل - بهترین کتابی که خوانده ام از آقای فاضل نظری بود و جمله ای که من پسندیدم از مجموعه این هنرمند؛
(عشق چیزی نیست جزتکرار یک تکرار
اگر جایی به حال خویش باید گریه کرد اینجاست
من این سیلی را چون امواج بر ساحل تحمل می کنم
هرچند که جانکاه و جانفرساست.
,
,
,
,
ایل بانو- رابطه شعر ، آشپزی و خبرنگاری از منظر عسل حسینی مطلق چیست؟کدام یک را بیشتر دوست دارید؟
, ایل بانو- رابطه شعر ، آشپزی و خبرنگاری از منظر عسل حسینی مطلق چیست؟کدام یک را بیشتر دوست دارید؟, ایل بانو- رابطه شعر ، آشپزی و خبرنگاری از منظر عسل حسینی مطلق چیست؟کدام یک را بیشتر دوست دارید؟, ایل بانو-, ایل بانو-, ایل بانو-, ایل بانو-,عسل - هنرمندانه باشعر طبع زندگی را عاشقانه خبری می کنم. من علاقه خاصی به شعر گفتن دارم و بعد ازآن خبرنگاری و در مرحله آخرهم آشپزی را دوست دارم.
, عسل, عسل,ایل بانو-مجرد هستید یا متاهل ؟به نطر شما افراد متاهل بیشتر کتاب می خوانند یا مجرد ؟
, ایل بانو-مجرد هستید یا متاهل ؟به نطر شما افراد متاهل بیشتر کتاب می خوانند یا مجرد ؟, ایل بانو-مجرد هستید یا متاهل ؟به نطر شما افراد متاهل بیشتر کتاب می خوانند یا مجرد ؟, ایل بانو-, ایل بانو-, ایل بانو-, ایل بانو-,عسل - متاهل هستم . احساس می کنم در هر دو موقعیت به زمان آزاد و شرایط روحی فرد بستگی دارد که اگر این موقعیت ها فراهم باشد فکر نکنم کسی فرصت مطالعه را از خودش بگیرد.
, عسل, عسل,

, ایل بانو- آیا در استان کهگیلویه وبویراحمد توانسته ایم در حوزه چاپ کتاب و اشعار موفق عمل کنیم؟
, ایل بانو- آیا در استان کهگیلویه وبویراحمد توانسته ایم در حوزه چاپ کتاب و اشعار موفق عمل کنیم؟, ایل بانو- آیا در استان کهگیلویه وبویراحمد توانسته ایم در حوزه چاپ کتاب و اشعار موفق عمل کنیم؟, ایل بانو-, ایل بانو-, ایل بانو-, ایل بانو-,عسل - شاید در چاپ کتاب توانسته باشیم موفق عمل کنیم اما در رابطه با حمایت از اثرهای چاپ شده بشدت کم کاری می شود. من خودم که از چاپ کردن کتابم به دلیل اینکه از نظر بار مالی و فروش کتاب حمایت نشدم به شدت پشیمان و ناراضی هستم .
, عسل, عسل,ایل بانو- به نظر شما دلیل بها ندادن به شاعران ، نویسندگان و حوزه فرهنگ چیست؟
, ایل بانو- به نظر شما دلیل بها ندادن به شاعران ، نویسندگان و حوزه فرهنگ چیست؟, ایل بانو- به نظر شما دلیل بها ندادن به شاعران ، نویسندگان و حوزه فرهنگ چیست؟, ایل بانو-, ایل بانو-, ایل بانو-, ایل بانو-,عسل - حس می کنم دغدغه های جامعه و مشکلاتی که توی زندگی برای هرکسی ممکن است وجود داشته باشد باعث شده که دیگه به شاعران و نویسندگان توجه و بها داده نشود.
, عسل -, عسل,ایل بانو-- مهمترین مشکلات شاعران و نویسندگان در شرایط فعلی چیست؟
, ایل بانو-- مهمترین مشکلات شاعران و نویسندگان در شرایط فعلی چیست؟, ایل بانو-- مهمترین مشکلات شاعران و نویسندگان در شرایط فعلی چیست؟, ایل بانو-, ایل بانو-, ایل بانو-, ایل بانو-,عسل - اینکه آن طور که نیاز هست از طرف نهاد ها و سازمان ها حمایت نمی شوند.
, عسل , عسل, ,ایل بانو-- مهمترین نیازهای جامعه نویسندگان و شاعران چیست؟
, ایل بانو-- مهمترین نیازهای جامعه نویسندگان و شاعران چیست؟, ایل بانو-- مهمترین نیازهای جامعه نویسندگان و شاعران چیست؟, ایل بانو-, ایل بانو-, ایل بانو-, ایل بانو-,عسل - حمایت و دیده شدن مهمترین نیاز یک نویسنده یاشاعرهست که اگر این دو فرصت برای آنها فراهم شود می تواند یک قوت قلبی برای ارائه اثر های بهتری توسط این قشر باشد .
, عسل, عسل,ایل بانو--به نظر شما دستگاه های فرهنگی و صدا و سیما تا چه اندازه در حوزه معرفی نویسندگان ، شاعران و اصحاب فرهنگ استان تلاش کرده اند؟
, ایل بانو--به نظر شما دستگاه های فرهنگی و صدا و سیما تا چه اندازه در حوزه معرفی نویسندگان ، شاعران و اصحاب فرهنگ استان تلاش کرده اند؟, ایل بانو--به نظر شما دستگاه های فرهنگی و صدا و سیما تا چه اندازه در حوزه معرفی نویسندگان ، شاعران و اصحاب فرهنگ استان تلاش کرده اند؟, ایل بانو-, ایل بانو-, ایل بانو-, ایل بانو-,عسل - کم ، بهتر از این می توانند در این حوزه کار کنند. اما متاسفانه چیزی که ما می بینیم و حس می کنیم عدم توجه به قشر مظلوم نویسندگان و شاعران است که در حوزه معرفی آنها واثرهای آنها به خصوص افرادی که تازه وارد این حوزه شده اند اجحاف شده است.
, عسل, عسل,

, ایل بانو-- به نظر شما چه راهکارهایی برای افزایش سرانه مطالعه کتاب وجود دارد؟
, ایل بانو-- به نظر شما چه راهکارهایی برای افزایش سرانه مطالعه کتاب وجود دارد؟, ایل بانو-- به نظر شما چه راهکارهایی برای افزایش سرانه مطالعه کتاب وجود دارد؟, ایل بانو-, ایل بانو-, ایل بانو-, ایل بانو-,
عسل - حس می کنم اولین راهکار شروع از خود سازمان صداوسیما است ، یعنی اصحاب رسانه باید روی این موضوع تمرکز کنند تا فرهنگ سازی در این زمینه بتواند بازتاب خوبی داشته باشد. راهکار دوم الزام کردن مدارس و دانش آموزان به خواندن یک کتاب در هفته و ارائه خلاصه و برداشتی که دانش آموز از آن کتاب داشته در کلاس های پرورشی است که بهترین راهکار برای افزایش سرانه مطالعه است.
,
ایل بانو-چه کاری باید انجام دهیم تا شعر بانوان تقویت و به آن توجه شود؟
, ایل بانو-چه کاری باید انجام دهیم تا شعر بانوان تقویت و به آن توجه شود؟, ایل بانو-چه کاری باید انجام دهیم تا شعر بانوان تقویت و به آن توجه شود؟, ایل بانو, ایل بانو, ایل بانو, ایل بانو,عسل - به حوزه بانوان به خصوص بانوان هنرمند مثل نویسندگان و شاعرانی که ظرفیت هایی در حوزه شعرو قلم بانوان دارند توجه ویژه ای شود و از توانمندی های آنها جهت تقویت روحیه خود باوری در بانوان استفاده کنند.
, عسل , عسل, ,ایل بانو- جای خالی کدام یک برای معرفی نویسندگان و هنرمندان بیشتر احساس می شود؛ سینما - کتابخانه - تلویزیون؟
, ایل بانو- جای خالی کدام یک برای معرفی نویسندگان و هنرمندان بیشتر احساس می شود؛ سینما - کتابخانه - تلویزیون؟, ایل بانو- جای خالی کدام یک برای معرفی نویسندگان و هنرمندان بیشتر احساس می شود؛ سینما - کتابخانه - تلویزیون؟, ایل بانو, ایل بانو, ایل بانو, ایل بانو,عسل - سینما چیزی که هم در استان و هم در فرهنگ ما جای خالی آن به خوبی احساس می شود.
, عسل, عسل,

, ایل بانو-اگر روزی به عنوان شاعر در محضر مقام معظم رهبری شرفیاب شدید به ایشان چه می گویید ؟
, ایل بانو-اگر روزی به عنوان شاعر در محضر مقام معظم رهبری شرفیاب شدید به ایشان چه می گویید ؟, ایل بانو-اگر روزی به عنوان شاعر در محضر مقام معظم رهبری شرفیاب شدید به ایشان چه می گویید ؟, ایل بانو, ایل بانو, ایل بانو, ایل بانو,عسل - یکی از بزرگترین آرزو های من دیدن رهبر عزیز کشورمان است که اگر سعادت دیدن ایشان نصیب من شود در محضرشان فقط اشک،اشک و اشک می ریزم و به ایشان می گویم که عاشقانه و با تمام وجود دوستشان دارم و زیر سایه ایشان خواهم ماند.
, عسل , عسل,ایل بانو- شما فرزند چندم خانواده هستید ؟آیا به غیر از شما فرد دیگری در خانواده عسل حسینی مطلق نویسنده یا شاعر است؟
, ایل بانو- شما فرزند چندم خانواده هستید ؟آیا به غیر از شما فرد دیگری در خانواده عسل حسینی مطلق نویسنده یا شاعر است؟, ایل بانو- شما فرزند چندم خانواده هستید ؟آیا به غیر از شما فرد دیگری در خانواده عسل حسینی مطلق نویسنده یا شاعر است؟, ایل بانو, ایل بانو, ایل بانو, ایل بانو, ایل بانو, ایل بانو,
عسل - با خودم 18 تا خواهر و برادر هستیم .که من ته تغاری هستم.
بله کلا ذوق هنری درخانواده ما وجود دارد چه هنر نقاشی ، نویسندگی و ...بخصوص برادر ارشدم که سابقه خبر و گویندگی خبر رو دارند.
,
ایل بانو-چه حرفی در دل دارید و دوست دارید از طریق رسانه و ایل بانو بیان کنید؟
, ایل بانو-چه حرفی در دل دارید و دوست دارید از طریق رسانه و ایل بانو بیان کنید؟, ایل بانو-چه حرفی در دل دارید و دوست دارید از طریق رسانه و ایل بانو بیان کنید؟, ایل بانو, ایل بانو, ایل بانو, ایل بانو, ایل بانو, ایل بانو,
عسل - دلم می خواد گاهی آدمها را بنویسم ،مثلا گاهی به درد و دلای پیر مردا و پیرزن ها بنشینم و گوش بدهم و از حرفهایشان کتابی را منتشر کنم.از زندگی های گذشته و ساده و بی آلایش بودنشان، اگرچه باور ندارم تا به این حد ما آدما عوض شدیم که راحت بدی می کنیم و راحت کینه ای می شیم.
دوست دارم آدم ها خوب باشند
خیلی خوب باشند
به دور از هر بدی.
,
,
,
از شما و همکارانتان هم کمال تشکر و قدردانی را دارم که با دادن همچین فرصت هایی به قشر شاعران و نویسندگان زمینه ارائه پیشنهادها و حرف های آنها را فراهم می کنید.
,

, ,
ایل بانو هم به نوبه خود از سرکار خانم عسل حسینی مطلق که وقت ارزشمند خود را در اختیار ما قرار دادند تا چند کلامی با وی به گفت و گو بنشینیم کمال تشکر و قدردانی را داریم و برای این بانوی هنرمند هم استانی آرزوی توفیق روز افزون را از درگاه خداوند منان خواستاریم.
, ایل بانو , ایل بانو , ایل بانو , ایل بانو ,گفت و گو و عکس/ مرضیه سادات غلامی
, گفت و گو و عکس/ مرضیه سادات غلامی, گفت و گو و عکس/ مرضیه سادات غلامی,,
,
]
ارسال دیدگاه