مدیر جهاد کشاورزی میناب:

پیش بینی برداشت ۱۴۰ هزار تن محصول بادمجان از مزارع میناب

پیش بینی برداشت ۱۴۰ هزار تن محصول بادمجان از مزارع میناب
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میناب از آغاز برداشت محصول بادمجان در این شهرستان خبرداد و گفت: 140 هزار تن محصول بادمجان در میناب برداشت می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد سالاری در حاشیه برداشت محصول بادمجان از مزارع زیر کشت میناب در گفتگو با خبرنگار میناب جنوب گفت:140 هزار تن بادمجان از مزارع زیر کشت در روستاهای تیرور، گوربند، دمشهر، چاه شیرین، تلنگ و کریان را ازجمله نقاط مهم در تولید بادمجان برداشت می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, میناب جنوب ,

مدیر جهاد کشاورزی میناب برگزاری کلاس و کارگاه‌های آموزشی ترویجی، مصرف نهاده‌های کشاورزی، مبارزه با آفات و بیماری‌های بادمجان و نظارت مستمر کارشناسان از مزارع و توصیه‌های فنی به آنها در خصوص مبارزه بیولوژیکی را از عمده فعالیت هایی دانست که در جهت تولید این محصول در مزارع این شهرستان نقش مستقیمی ایفا کرده است.

,

وی اذعان داشت: محصولات تولیدی علاوه بر نیاز داخلی استان برای تهیه کنسرو به استان های مختلف ارسال می شود.

سالاری خاطر نشان کرد: روستاهای شهرستان 300 هزار نفری میناب رتبه دوم تولید بادمجان در هرمزگان را دارد.

,
,
,

وی عنوان کرد:  فصل کاشت بادمجان در میناب از اواسط مردادماه آغاز وتا ۱۵ شهریور  و فصل برداشت نیز از اوایل آذر ماه شروع و تا اواخر اردیبهشت ادامه دارد.

,

بیش از 17 هزار هکتار از زمین های کشاورزی میناب به کشت صیفی و سبزی اختصاص دارد.
میناب در90 کیلومتری شرق بندرعباس واقع است.

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه