نماینده مردم تویسرکان در مجلس:
استان همدان در ایجاد ارزش افزوده در بخش صنعت سهمی ندارد
نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی گفت: استان همدان متناسب با درصد جمعیت در کل کشور در ایجاد ارزش افزوده در بخش صنعت سهمی ندارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا محمد مهدی مفتح در گفت و گو با خبرنگار رودآور، در حاشیه بازدید از واحدهای تولیدی صنعتی فعال این شهرستان، اظهار کرد: آنچه استان همدان در تولید ارزش افزوده در بخش صنعت دارد نسبت به جمعیت استان درصد پایینی است و ما حتی متناسب با درصد جمعیت در کل کشور در ایجاد ارزش افزوده در بخش صنعت سهمی نداریم.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, , محمد مهدی مفتح در گفت و گو با خبرنگار , رودآور, رودآور, رودآور, ، در حاشیه بازدید از واحدهای تولیدی صنعتی فعال این شهرستان، اظهار کرد: آنچه استان همدان در تولید ارزش افزوده در بخش صنعت دارد نسبت به جمعیت استان درصد پایینی است و ما حتی متناسب با درصد جمعیت در کل کشور در ایجاد ارزش افزوده در بخش صنعت سهمی نداریم.,وی با تأکید بر لزوم توسعه شرکت های صنعتی و واحدهای تولیدی و ایجاد صنایع تکمیلی در تویسرکان، افزود: در حال حاضر پنج مجموعه صنعتی شامل دو شهرک صنعتی، یک ناحیه صنعتی و دو مجتمع صنعتی در تویسرکان با ۵۲ واحد تولیدی فعال داریم.
,نماینده مردم تویسرکان در خانه ملت با اشاره به اینکه شهرستان تویسرکان از ظرفیت های لازم در حوزه صنعت برخوردار است، افزود: با این وجود بخشی بزرگی از واحدهای تولیدی ـ صنعتی این شهرستان نیمه تعطیل یا تعطیل هستند.
,مفتح وجود موانع در تأمین سرمایه در گردش، تسهیلات بانکی و مواد اولیه واحدهای صنعتی تویسرکان را از مشکلات عمده این واحدها برشمرد و به بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی از نظر کارشناسان تأکید کرد.
,وی افزود: مشکلات عمده بسیاری از این واحدها تأمین سرمایه در گردش است و می طلب بانک ها در ارائه تسهیلات و همچنین با دادن فرصت زمانی برای پرداخت اقساط کمک بیشتری نسبت به این شرکت ها داشته باشند.
,نماینده مردم تویسرکان در مجلس به حضور معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت و مسئولان ذی ربط استانی در بازدید از کارخانه های صنعتی تویسرکان اشاره و ابراز امیدواری کرد: این سفر نقطه عطفی برای شهرستان تویسرکان از نظر رشد صنایع و تولیدات و جذب اعتبارات لازم باشد.
,مفتح افزود: بررسی کارشناسانه امور، توجه به داشته های شهرستان و رایزنی با مسئولان کشوری و تلاش برای جذب سرمایه داران در حوزه پیشرفت صنعت اثرگذار است.
,وی اظهار کرد: حمایت مسئولان و همکاری و مساعدت بانک های عامل در تأمین سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی فعال و ایجاد صنایع تکمیلی در توسعه اقتصادی شهرستان مؤثر است.
,نماینده مردم تویسرکان در خانه ملت ایجاد اشتغال پایدار و کاهش بیکاری را باعث رونق اقتصادی جامعه و رفع مشکلات مردم به ویژه جوانان عنوان کرد و افزود: سرمایه گذاران بخش تولید، بانک های عامل و دستگاه های مرتبط اجرایی می توانند با تسهیل ساختن و روانکاری در چرخه پرداخت تسهیلات، بستر مناسبی را برای فعالیت حداکثری کارخانه های صنعتی فراهم کنند.
]
ارسال دیدگاه