در ورامین رخ داد؛
رئیس اداره ورزش ورامین استعفایش را به مدیر کل داد
رئیس اداره ورزش ورامین پس از بیان اینکه پیگیری امورات همه هیئت ها و همچنین دیگر امور نیازمند رئیس است گفت: با توجه به اینکه هفته ها از اتمام حکم ماموریت بنده در اداره ورزش و جوانان ورامین گذشته بود و مسئول جدید نیز معرفی نشد, استعفای خود را به مدیر کل اعلام کردم تا مسئول جدید این اداره زودتر معرفی شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ورامین ما: مجید بذرافشان رئیس سابق اداره ورزش و جوانان شهرستان ورامین طی مصاحبه با خبرنگار ورامین ما گفت: اداره ورزش و جوانان یکی از ادارات حساس و پر فعالیت است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ورامین ما,وی خاطر نشان کرد: همانگونه که عموم مردم بارها از زبان بزرگترها شنیده اند, جوانان آینده سازان کشور هستند که باید به آنها توجه بسیار ویژه ای شود به همین دلیل حساسیت بسیار خاص و ویژه ای دارند.
,رئیس سابق اداره ورزش و جوانان ورامین ضمن تایید استعفایش گفت: حکم ماموریت بنده در اداره ورزش و جوانان ورامین در ابتدای ماه گذشته به اتمام رسیده بود.
,وی ادامه داد: بعد از مذاکرات مختلف را مسئولین اداره کل, مقرر شد تا مشخص شدن رئیس جدید اداره ورزش و جوانان ورامین به صورت موقت مسئولیت این اداره را قبول کنم.
,بذرافشان خاطر نشان کرد: اداره ورزش و جوانان دامنه فعالیت بسیار گسترده و مختلفی دارد که وجود هیئت های مختلف ورزشی فعال و کارآمد در شهرستان سندی بر این گفتار است.
,وی پس از بیان اینکه پیگیری امورات همه هیئت ها و همچنین دیگر امور نیازمند رئیس است گفت: با توجه به اینکه هفته ها از اتمام حکم ماموریت بنده در اداره ورزش و جوانان ورامین گذشته بود و مسئول جدید نیز معرفی نشد, استعفای خود را به مدیر کل اعلام کردم تا مسئول جدید این اداره زودتر معرفی شود.
,بذرافشان اظهار کرد: امید آن داریم که اداره ورزش و جوانان شهرستان ورامین که دارای پتانسیل بسیار زیادی است و توانسته پیشرفت های روز افزونی داشته باشد, بیش از پیش در عرصه های مختلف استانی, کشوری و جهانی بدرخشد.
,,
به گزارش ورامین ما, رستمی به صورت موقت سکان اداره ورزش و جوانان ورامین را به دست گرفته است تا مدیر جدید این اداره معرفی شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه