به همت شهرداری فرهادگرد؛

کتابخانه مشارکتی در فرهادگرد راه اندازی می شود

کتابخانه مشارکتی در فرهادگرد راه اندازی می شود
شهردار فرهادگرد گفت: شهرداری فرهادگرد یک قطعه زمین به منظور احداث کتابخانه مشارکتی در این شهر اهدا‌کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرفریمان، جلسه اداره کتابخانه های فریمان با حضور حسین  اکبری مدیر کل کتابخانه های استان خراسان رضوی  و مهری عاقبتی مدیر اداره کتابخانه های استان خراسان رضوی ، رئیس اداره کتابخانه های فریمان، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر فرهادگرد و جمعی از مسئولان این شهر در محل دفتر شورای شهر فرهادگرد برگزار‌شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرفریمان, خبرفریمان,

 

,

 

,

در این جلسه حمید کهنسال ضمن تشکر از حضور مدیر کل کتابخانه های استان خراسان رضوی  و هیئت همراه، اظهار‌کرد: مجموعه شهرداری و شورای اسلامی شهر فرهادگرد با تمام توان برای راه اندازی هر چه سریع تر کتابخانه در این شهر تلاش می‌کنند.

,

 

,

 

,

کهنسال افزود: به همین منظور، یک قطعه زمین به مساحت ۲۰۰ متر به صورت رایگان  و ۱۰۰ متر پروانه رایگان به اداره کتابخانه ها اهدا‌ می‌شود.

,

 

,

 

,

وی تصریح کرد:  همچنین شهرداری بخشی از مصالح ساختمانی مورد نیاز از جمله شن و سیمان را در اختیار این نهاد قرار خواهد داد.

,

 

,

 

,

شهردار فرهادگرد در پایان ابراز امیدواری کرد عملیات ساخت این کتابخانه هر چه سریع تر انجام شود تا ضمن بهره‌مندی جوانان و نوجوانان این شهر از مزایای این محیط فرهنگی، گامی مهم در عرصه جهاد فرهنگی و مبارزه با جنگ نرم دشمن برداریم.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه