logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  2. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  3. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  4. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  5. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  6. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  7. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  8. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  9. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  10. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  11. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  12. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  13. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  14. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  15. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  16. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  17. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  18. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  19. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  20. سیستم طاغوتی نمایش در ایران

ترفند فروشندگان برای فروش آیفون‌های قاچاق

ترفند فروشندگان برای فروش آیفون‌های قاچاق
بالاتربودن قیمت آیفون‌های قانونی به نسبت آیفون قاچاق باعث شده است مشتریان به سراغ کالای قاچاق و بدون گارانتی بروند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش روزنامه هفت صبح؛ قیمت دلار در کشورمان طی روزهای اخیر و احتمالاً تحت تاثیر انتخابات اخیر آمریکا که خیلی هم به مذاق شخصیت‌های سیلیکون ولی خوش نیامده رو به افزایش گذاشته و در نتیجه آن قیمت اقلام دیجیتال از جمله تلفن‌های هوشمند نیز بالا رفته است. گفتنی است این موضوع بر رکود بازار تلفن های همراه در کشور افزوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


در این میان، پرچمدارهای بازار نسبت به سایر اسمارت فون‌ها فروش بهتری دارند. با این حال به نظر می‌رسد تقاضا برای آیفون ۷ به اندازه ی آیفون ۶s برای فروشندگان راضی کننده نیست. به همین دلیل در کنار محدودیت های اعمال شده از سوی مراجع قانون گذاری، شیوه های تازه ای برای فروش آیفون‌های قاچاق به مشتریان ابداع شده است که جزئیات آن را می توانید در ادامه از نظر بگذرانید.

گزارش‌ها از بازار موبایل حاکی از آن است که این روزها با وجود عرضه  آیفون‌های رسمی و قانونی، از ماموران طرح جمع آوری کالاهای قاچاق خبری نیست. بالا تر بودن قیمت آیفون‌های قانونی به نسبت آیفون قاچاق نیز باعث شده است مشتریان علاقه‌مند به این محصول نیز در صورت تمایل به خرید، به سراغ کالای قاچاق و در نتیجه بدون گارانتی بروند.

حال فروشندگان نیز که باید با عرضه کنندگان قانونی آیفون گارانتی دار رقابت کنند، سعی می‌کنند گوشی‌های خود را به جای گارانتی رسمی شرکت وارد کننده، با «بیمه» به مشتریان عرضه کنند.

به این ترتیب وقتی خریدار آیفون به فروشنده مراجعه می‌کند، آیفون بدون گارانتی به خواست مشتری با بیمه به او ارائه می‌شود. اما ظاهراً این ترفند نیز کمک چندانی به کسادی بازار این روزهای آیفون نکرده و فروشندگان کماکان از فروش این محصول پرطرفدار رضایت ندارند.

,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه