با حضور مسئولین شهرستانی

زنگ مطالعه در مدارس اردل نواخته شد+تصاویر

زنگ مطالعه در مدارس اردل نواخته شد+تصاویر
همزمان با سومین روز از هفته کتاب و کتاب خوانی با حضور مسئولین شهرستانی زنگ مطالعه در مدارس اردل نواخته شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هفت چشمه، صبح امروز ۲۶ آبان ماه با حضور مسئولین شهرستان و همزمان با سومین روز از هفته کتاب و کتابخوانی زنگ کتاب و مطالعه در مدارس شهرستان و به صورت نمادین در دبیرستان نمونه بهشت آئین شهر اردل نواخته شد.

رحم خدا صفری معاون فرماندار شهرستان اردل در این مراسم طی سخنانی ضمن تشویق دانش آموزان به مطالعه و کتابخوانی به عوامل افت میزان سرانه مطالعه در کشور اشاره کرد و اظهار داشت: مهمترین عامل کتابخوانی این است که انسان به عنوان غذای روح در خود احساس نیاز کند.

صفری افزود: سرآغاز علم و دانایی با خواندن شروع می شود. خواندن دریچه ورود به دانش است و باید هفته کتاب و کتاب خوانی را به درستی به دانش آموزان معرفی کرد و آنها را تشویق به مطالعه کرد.

اهداء کتاب توسط اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اردل به دانش آموزان نمونه و اجرای گروه سرود با عنوان (اباصالح کی میایی) از دیگر برنامه های این مراسم با شکوه بود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هفت چشمه,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه