logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  2. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  3. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  4. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  5. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  6. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  7. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  8. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  9. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  10. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  11. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  12. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  13. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  14. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  15. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  16. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  17. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  18. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  19. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  20. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!

صنعت لنگ نظام غیر تولیدی حاکم بر بانکهاست

صنعت لنگ نظام غیر تولیدی حاکم بر بانکهاست
نجفی گفت: روز گذشته در کمیسیون تلفیق تصویب شد که کلیه مؤسسات مالی، بانکها و صندوق هایی که در کشور فعالیت مالی و پولی خواهند کرد مکلف هستند بر اساس مجوز و دستورالعمل های بانک مرکزی عمل کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا نجفی با اشاره به نظام ناکارآمد اقتصادی و بانکی کشور گفت: روز گذشته در دونوبت صبح و عصر در کمیسیون تلفیق جلسه برگزار ودر خصوص موضوعات مهم پولی و بانکی از جمله تخلفات بانکی ونظارت بانک مرکزی بر رفتار بانکها و موسسات مالی بحث و گفتگو شد.

عضو کمیسیون تلفیق مجلس با بیان اینکه بسیاری از رفتارهای موسسات مالی ، پولی وبانکی امنیت و کلیت فعالیت های اقتصادی کشور را تحت تاثیر قرار می دهد ، اظهار داشت: در جلسه روز گذشته تصویب شد که کلیه موسسات ، بانکها و صندوق هایی که در کشور فعالیت مالی و پولی می کنند مکلف هستند بر اساس مجوز و دستورالعمل های بانک مرکزی عمل کنند.

وی خاطر نشان کرد: در نتیجه ملزم به گرفتن مجوز هستند و اگراین کار را نکنند فعالیت آنها غیر قانونی و غیر مجاز است و تحت پیگیرد قانونی قرار می گیرند.

نجفی با بیان اینکه روز گذشته ماده 28 کمیسیون تلفیق تمام شد، بیان داشت: کمیسیون تلفیق دو هفته دیگر کار دارد.

وی با اشاره به جلسات طولانی روز گذشته کمیسیون تلفیق بیان داشت: در این جلسات عمدتاَ مسائل بانکی، بانک مرکزی، سیاست های پولی و یک تعدادی هم تجدید رأی مطرح شد.

عضو کمیسیون تلفیق مجلس تصریح کرد: سیاست ها و نظامات بانکی و بانکداری عمدتاَ حول سیاست های کلان در حوزه اقتصاد کلان بود و یک مصوبه هم در زمینه تخلفات بانکی صورت گرفت.

نجفی در خصوص موارد بحث شده حول تخلفات بانکی اظهار داشت: آنچه به صورت جدی بحث شد موضوع نظارت بانک مرکزی برکلیه موسسات ، بانکها و صندوق هایی بود که در حوزه پولی، بانکی و مالی کشور فعالیت می کنند.

وی افزود: بخش مهمی از اقتصاد کشورمان شامل صنعت و تولید ما متاثر از نظام بانکی ماست و اگر نظام بانکی ما یک نظام کارآمد، مؤثر و تولید محور باشد قطعا آن سیاست های اقتصاد مقاومتی اجرا خواهد شد.

عضو کمیسیون تلفیق مجلس با بیان اینکه بخش مهمی از صنعت ، تولید و اقتصاد کشور ما لنگ نظام ناکارآمد غیر مولد و غیر تولیدی حاکم بر بانکهای کشور است ، تأکید کرد: گر جهت گیری این بخش بتواند ا صلاح شود قطعا ما در حوزه اقتصاد، صنعت و تولید ( اقتصاد صنعت محور و تولید محور) یک تحول جدی پیدا خواهیم کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

 

,

منبع:میزان

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه