کانون دوستدار سالمند در شهرستان هریس افتتاح شد
با حضور مسئولین استان و شهرستان کانون دوستدار سالمند در شهرستان هریس با هدف ارتقای سطح سلامت سالمندان افتتاح شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از هریس پویا، صابر تقویمی فرماندار شهرستان هریس در این مراسم ضمن تشکر از مدیر شبکه بهداشت شهرستان به جهت راه اندازی این مرکز، استفاده از تجربیات و دانسته های سالمندان احترام و خدمت به سالمندان و در کنار آنهابودن راازنعمت های الهی برشمرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هریس پویا,
وی گفت: با توجه به روند روبه افزایش جمعیت سالمندی در کشور برنامه ریزی و فراهم نمودن امکانات برای تامین سلامت جسمی وروحی این قشر مهم بوده و راه اندازی کانون دوستدار سالمند درجهت کنترل وحفظ وارتقای وتکریم سالمندان پیش بینی شده است.
دکتر مهامین رئیس شبکه بهداشت شهرستان هریس نیزدر این مراسم هدف از افتتاح وراه اندازی مرکز دوستدارسالمند راآموزش خود مراقبتی وارتقای سبک زندگی سالم دردوره سالمندی ،افزایش تحرک وورزش در سالمندان وبالا رفتن بهداشت روان سالمندان ذکر کرد .
,
وی تصریح کرد: این مرکز به صورت خود یاری توسط خود سالمندان وبازنشستگان علاقه مند اداره خواهد شد.
,رئیس شبکه بهداشت شهرستان هریس کل جمعیت سالمند شهرستان هریس را ۷۰۱۸ نفر عنوان کرد که از این مرکز خدمات خود مراقبتی دریافت خواهند کرد.
]
ارسال دیدگاه