پاسخ شرکت آب و فاضلاب شهری استان به گلایه یکی از شهروندان بجنوردی؛

غیرقابل استفاده شدن آب بجنورد به خاطر بوی بد

غیرقابل استفاده شدن آب بجنورد به خاطر بوی بد
شرکت آب و فاضلاب شهری خراسان شمالی به گلایه شهروندان بجنوردی در خصوص بوی بد آب شرب در بجنورد پاسخ داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری بجنا؛ تعداد زیادی از شهروندان بجنوردی طی پیامی از بوی ناخوشایند آب شرب بجنورد طی روزهای اخیر گلایه داشتند و نگران این بودند که مبادا آن چه می نوشند آلودگی میکروبی و یا هر آلودگی دیگری داشته باشد و از پایگاه خبری بجنا درخواست پیگیری این مسئله را داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بجنا, بجنا,

طی تماس خبرنگار بجنا با شرکت آب و فاضلاب شهری خراسان شمالی در خصوص بوی بد آب شرب در بجنورد ، پاسخ زیر را دریافت کردیم:

,

عطایی ، معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب شهری خراسان شمالی با تأیید این گلایه ،گفت: در سال دو بار در پاییز و بهار این اتفاق در مورد آب های سطحی که در مخازن سدها نگهداری و مصرف می شوند، می افتد.

,

وی افزود: علت این امر وارونگی دمایی است و وقتی دما در این 2 فصل تغییر می کند، سطح بالای آب مخازن سدها سرد و سطح پایین گرم می شود و هنگامی که این دما به 4 درجه می رسد وزن آب سرد افزایش می یابد و به سوی پایین مخازن می رود، آب گرم هم به سمت بالا می رود و همین امر موجب به هم خوردن آب و تغییر طعم و بوی آب می شود.

, .,

وی اضافه کرد: لازم به ذکر است که پایش کیفیت و سلامت آب در بیش از 3 مرحله انجام می شود و هیچ مشکل خاصی برای آشامیدن آب لوله کشی بجنورد وجود ندارد.

,

عطایی گفت: اگر آب آشامیدنی سد مخزنی شیرین دره و یا چاه های بجنورد مشکلی داشته باشد بلافاصله از مدار مصرف خارج و آب قطع می شود.

,

انتهای پیام /

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه