دادستان زابل؛
دستگیری ۳۵ معتاد پرخطر در شهرستان زابل
دادستان زابل عنوان کرد: جمع آوری ۳۵ معتاد متجاهر و هفت پاتوق استعمال مواد مخدر صنعتی از جمله اقدامات یک ماه اخیر در زابل است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پایگاه خبری اوشیدا؛ محمد سرگزی در جلسه با اصحاب رسانه اظهار داشت: : در یک ماه اخیر با توجه به ساماندهی برخی گروهها وقوع جرم و سرقت در منطقه سیستان کاهش چشمگیری داشته است.
سرگزی خواستار ارتقا حوزه انتظار بیماران در مطب پزشکان شد و با تقدیر از تلاش و زحمات پزشکان گفت: مطب برخی پزشکان در شان مردم نیست و باید فضای فیزیکی این قبیل مطب ها ارتقا و بهبود یابد.
سرگزی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی زابل طی پروتکلی داروی متادون را در میان کلینیک های ترک اعتیاد توزیع می کند و فروش خارج از پروتکل درمان غیرقانونی محسوب و با افراد متخلف بر اساس ضوابط حمل و فروش مواد مخدر تریاک برخورد می شود.
دادستان زابل تصریح کرد: دستگیری ۱۹ خرده فروش مواد مخدر، چهار قاچاقچی مواد مخدر، توقیف سه دستگاه خودرو حامل مواد مخدر، جمع آوری ۱۰ هزار ورق قرص ترامادول از سطح بازار، جمع آوری ۳۵ معتاد متجاهر و هفت پاتوق استعمال مواد مخدر صنعتی از جمله اقدامات یک ماه اخیر در زابل است.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه