نایب رییس موزه حرم حضرت عباس(ع):

مردم کمک های خوبی به موزه حضرت ابالفضل العباس(ع) داشتند

مردم کمک های خوبی به موزه حضرت ابالفضل العباس(ع) داشتند
حسن علی با اشاره به اینکه اولین مورد بعد از افتتاح موزه همکاری بزرگ مردم بود اظهار کرد: بعد از افتتاح موزه دیدیم هرکسی هر چیزی از قدیم دارد با تمام قوا برای اهدا به موزه ابالفضل العباس (ع) آوردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نایب رییس بخش موزه حرم حضرت ابالفضل العباس علیه السلام در گفتگو با خبرنگار صاحب نیوز اظهار کرد: بعد از سقوط صدام حسین این موزه در اختیار مرجعیت شیعه در نجف اشراف قرار گرفت و طی پیامی  از مرجعیت نجف، مقرر شد هر حرم و آستانی یک موزه ای  مستقل داشته باشد.

سجاد حسن علی ادامه داد: مقرر شد هر دفتر کارهایی انجام دهد تا این موزه ها شکل بگیرد و  سال 2003 میلادی بود که آثاری جدید و همچنین آثار قبلی موزه را آوردند.

وی اضافه کرد:  قسمت اصلی آن  از خارج کشور آمد و بقیه اش همان قبلی ها و آن چیزهایی بود که برده بودند و برگرداندند و از همان سال ما نسبت به تکمیل آن اقدام کردیم.

سجاد حسن علی گفت: اولین قدم ما جمع آوری، ثبت و نگهداری آثار با کمک موزه داران بین المللی بود و آنها را آوردیم اینجا و وسایل نفیس و وسایل به درد نخور را از هم جدا کردند و شیوه نامه نگهداری آنها را تدوین کردیم.

نایب رییس موزه الکفیل گفت: هماهنگی هایی با موزه بغداد در مورد چگونگی نگهداری انجام شد و بعد از آن هم مرمت آثار را شروع کردیم تا یک موزه کوچک و در خور شأن در عتبه عباسیه افتتاح کنیم.

سجاد حسن علی با اشاره به اینکه  اولین مورد بعد از افتتاح موزه همکاری بزرگ مردم بود اظهار کرد: بعد از افتتاح موزه دیدیم هرکسی هر چیزی از قدیم دارد با تمام قوا برای اهدا به موزه ابالفضل العباس (ع) آوردند.

وی ادامه داد: کمک مردم بسیار عالی بود و آنها  تکه های موزه ای را آوردند و به حرم ابالفضل العباس دادند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه