انتخابات الکترونیکی اتحادیه خیاطان در دهگلان برگزار شد

انتخابات الکترونیکی اتحادیه خیاطان در دهگلان برگزار شد
رئیس صنعت ،معدن وتجرات کردستان از برگزاری انتخابات الکترونیکی اتحادیه خیاطان دردهگلان دراین شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از دهگلان شیدا، هیوا محمد امینی رئیس  صنعت ،معدن وتجارت کردستان با حضور درانتخابات اتحادیه صنف خیاطان دهگلان گفت: شهرستان دهگلان دومین شهرستان بعد از مریوان است که انتخابات صنفی به صورت الکترونیکی برگزارمی کند.


وی با بیان اینکه انتخابات الکترونیکی مانع بسیاری از شبهات و ابهامات می شود اظهار داشت: از این پس انتخابات اتحادیه صنفی تمامی شهرستان های استان به صورت الکترونیکی برگزار خواهدشد.

 
محمد امینی افزود: انتخابات تعیین هیئت مدیره وبازرس اتحادیه در سراسر کشور براساس دستورالعمل مرکز امور اصناف وبازرگانان به سازمان صنعت ومعدن وتجارت استانها اعلام شده است.


وی درادامه گفت: در راستای پیاده سازی این برنامه در کل استان کردستان شروع به برگزاری این انتخابات صنفی نمودیم ودهگلان بعد از مریوان دومین شهرستان استان است که نسبت به تهیه تجهیزات مورد نیاز این انتخابات اقدام کرده است.


محمد امینی افزود: کسانی که دراین انتخابات حقرای دادن  دارند که دارای پروانه معتبر بوده واز طریق استعلام مورد تایید ودارای صلاحیت باشند.


رئیس صنعت، معدن وتجارت دهگلان گفت: پنج نفر به عنوان هیئت مدیره و 2 نفر علی البدل ویک نفر به عنوان بازرس و یک نفر به عنوان علی البدل باید دراین انتخابات تعیین شوند .


وی شرایط تایید این انتخابات را کسب یک سوم آراء شرکت کنندگان داسنت وگفت: بیاد حتما یک سوم آرء کسب شود تا هیئت مدیره تعیین وتایید شود.


محمد امینی افزود: هیئت اجرایی شهرستان زمان ومکان انتخابات راتعیین می کند که مکان این انتخابات اداره صنعت ،معدن وتجارت دهگلان وزمان از ساعت 10 الی 12 ظهر است واگر تا این زمان یک سوم آراء شرکت کنندگان کسب شود هیئت مدیره تعیین می شود واگر رای کسب شده به دست نیامد هئیت اجرای می تواند تا 2 مرتبه آن راتمدید نماید واگر بازهم رای کافی کسب نشد به تشخیص هیئت مدیره به زمانی دیگر موکول خواهد شد.


وی افزود: نتایج انتخابات اتحادیه صنف خیاطان در هیئت مدیره آقای عادل رحیمی ۶۸ رای به عنوان رییس، خانم شیوا مرادی ۵۶ رای نایب رییس اول، محمد فتحی ۵۳ رای نایب رییس دوم، سارا محمدی ۳۸ رای دبیر، شایسته میره کی ۳۵ رای خزانه دار و سیران محمدی با ۶۳با رای به عنون بازرس انتخاب شدند.


وی درادامه گفت:هیئت مدیره وبازرس اصناف خیاطان به مدت 4 سال انتخاب می شوند وکارهای مربوطه به صنف خود را انجام میدهند.

 

 انتهای پیام/


 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دهگلان شیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه