مسئول اداره تبلیغات اسلامی بشرویه تشریح کرد:
برنامه های ویژه همایش بزرگ اربعین حسینی در بشرویه مشخص شد
مسئول تبلیغات اسلامی بشرویه گفت: در اربعین حسینی هیئت های مذهبی بشرویه از محل میدان اصلی تا هیئت ابوالفضلی عزادای خواهند کرد و همچنین قرائت زیارت نامه اربعین حسینی،سخنرانی محقق و پژوهشگر بین المللی کشور "حجت الاسلام نجم الدین طبسی" و سپس شرکت دسته جمعی در نماز جماعت از محوری ترین برنامه های روز اربعین است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیام بشرویه مسئول اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بشرویه در گفتگوی خبری با پیام بشرویه با اشاره به برنامه ریزی عزاداری در سالروز اربعین حسینی بیان کرد: هرساله در ایام اربعین حسینی برنامه های ویژه عزاداری در این ایام برگزار می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مسئول اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بشرویه در گفتگوی خبری با , پیام بشرویه, پیام بشرویه, با اشاره به برنامه ریزی عزاداری در سالروز اربعین حسینی بیان کرد: هرساله در ایام اربعین حسینی برنامه های ویژه عزاداری در این ایام برگزار می شود.,,
"حجت الاسلام رضا بهشتی فر" افزود: طبق برنامه ریزی های انجام شده ، هیئت های مذهبی بشرویه از محل میدان اصلی تا هیئت ابوالفضلی عزادای خواهند کرد و همچنین قرائت زیارت نامه اربعین حسینی،سخنرانی محقق و پژوهشگر بین المللی کشور "حجت الاسلام نجم الدین طبسی" و سپس شرکت دسته جمعی در نماز جماعت از محوری ترین برنامه های روز اربعین است.
,,
وی با اشاره به جزییات برنامه هر یک از هیئت های مذهبی شرکت کننده بیان کرد: صبح روز اربعین حسینی هیئت ثامن الحجج (ع) با حرکت به سمت هیئت ابوالفضلی از ساعت 8:20 الی 8:50 دقیقه در محل عباسیه عزاداری خواهند کرد.
,,
مسئول اداره تبلیغات اسلامی بشرویه افزود: هیئت حضرت رقیه (س) با دعوت از بانوان شهرستان از ساعت 8:00 در محل زینبیه اجتماع و پس از قرائت زیارت اربعین و خطبه حضرت زینب(س) بصورت دسته جمعی راس ساعت 9:30در مراسم محوری هیئت ابوالفضلی شرکت می کنند و همچنین همچون سنوات گذشته، هیئت صاحب الزمانی(عج) به سمت فاطمیه حرکت و در آن مکان عزاداری خواهد کرد.
,,
بهشتی فر تصریح کرد: هیئات صاحب الزمانی(عج) و سادات الحسینی ساعت 9 در محل میدان مرکزی تجمع و همزمان هیئات حضرت علی اصغر(ع) و قاسم بن الحسن(ع) به تجمع ملحق شده و از میدان مرکزی به سمت بلوار انقلاب اسلامی تا محل دور برگردان مقابل مصلی(گلزار شهدای گمنام) را پیموده و از آنجا به سمت هیئت ابوالفضلی(عباسیه) مسیر خود را ادامه خواهند داد و به صورت هیئت واحده ساعت 9:30 در عباسیه شهرستان عزاداری خواهند کرد.
,,
,
وی از برگزاری برنامه معنوی زیارت اربعین در بشرویه خبر داد و گفت: زیارت امام حسین (ع) در روز اربعین توسط مداح شهرستان بشرویه و بعد از مراسم عزاداری هیئات در ساعت 10 صبح انجام می شود و بعد از آن شرکت کنندگان در مراسم از سخنرانی محقق و پژوهشگر بین المللی کشور" حجت الاسلام نجم الدین طبسی" بهره مند می شوند و در پایان عزاداران حسینی در نماز جماعت حضوری باشکوه را خواهند داشت.
,,
مسئول اداره تبلیغات اسلامی بشرویه با اشاره به سنت حسنه اطعام عزاداران حسینی هم گفت: هیئات ابوالفضلی و ثامن الحجج (ع)و حسینیه مرحوم آقا نجفی عزاداران اربعین حسینی را به صرف ناهار اطعام خواهند کرد و مسجد حضرت ابوالفضل(ع) همچون سنوات گذشته در صبح اربعین عزاداران را به صرف صبحانه اطعام نمایند.
,,
,
,
بهشتی فر با اشاره به برنامه های بعد از ظهر و شامگاه اربعین حسینی در بشرویه هم گفت: عصر روز اربعین هیئت ابوالفضلی به سمت هیئت سادات الحسینی حرکت و در آن مکان عزاداری برگزار خواهد شد.
,,
وی، به برنامه های شامگاه اربعین حسینی در بشرویه هم اشاره کرد و گفت: در شام اربعین همچون سنوات گذشته هیئت ابوالفضلی به سمت فاطمیه مراسم عزاداری برگزار کرده و بعد از آن به همراه هیئت سادات الحسینی به سمت مهدیه بشرویه حرکت و در آن مکان عزاداری خواهند کرد،همچنین هیئت ثامن الحجج(ع) از ساعت 7:30 الی 8 به سمت هیئت ابوالفضلی عزاداری خواهند داشت و هیئت محبین حضرت قاسم بن الحسن(ع) برنامه عزاداری(سوگواره) در محل جوادیه بشرویه ویژه برادران و در شام اربعین همین مراسم ویژه بانوان برگزار می شود و حاضرین در این مراسمات به صرف شام اطعام خواهد شد.
]
ارسال دیدگاه