مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان:

وظیفه قانونی مسئولان حفظ بیت المال و صیانت از حقوق مردم است

وظیفه قانونی مسئولان حفظ بیت المال و صیانت از حقوق مردم است
مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: حفظ بیت المال و صیانت از حقوق مردم وظیفه معنوی و قانونی مسئولان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از   آرمان کرمان؛ محمد محسن بیگی در گردهمایی کارشناسان حقوقی ادارات آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق استان کرمان با بیان اینکه در سیستم های اداری یکسری وظایف سازمانی و یکسری وظایف نانوشته است، خاطر نشان کرد: مسئولان، وکالت ملت را در حوزه کاری خود برعهده گرفته اند پس دفاع از حقوق مردم و بیت المال مهمترین رسالت مسئولان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آرمان کرمان,

وی از آموزش و پرورش به عنوان گسترده ترین  دستگاه اجرایی کشور نام برد و اظهار کرد: آموزش و پرورش استان کرمان بیش از 5 هزار و 200 ملک آموزشی و پرورشی دارد.

,

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با بیان اینکه  سه هزار و 27 ملک آموزش و پرورش استان فاقد سند رسمی هستند، گفت: گرفتن اخذ سند رسمی برای املاک آموزش و پرورش در سال جاری در اولویت برنامه ها و فعالیت ها قرار دارد.

,

محسن بیگی تاکید کرد: مدیران مدارس فاقد سند رسمی نسبت به ثبت  اطلاعات مدرسه در سامانه ثبت و اسناد اقدام کنند.

,

وی از تعامل و همکاری اداره کل ثبت اسناد و املاک استان با آموزش و پرورش در زمینه اخذ سند مالکیت اراضی و املاک تقدیر و تشکر کرد.

,

بر پایه این گزارش: گردهمایی کارشناسان ادارات آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق استان در راستای ساماندهی اراضی و املاک آموزش و پرورش با حضور مدیران کل ثبت اسناد و املاک،  آموزش و پرورش و بنیاد  مسکن انقلاب اسلامی  استان کرمان در میهمانسرای فرهنگیان برگزار شد.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه