اهمیت دادن به مساله کتاب راهی برای توسعه فرهنگ

اهمیت دادن به مساله کتاب راهی برای توسعه فرهنگ
معاون فرهنگی هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهار محال و بختیاری گفت: یکی از راه‌های مهم توسعه فرهنگی اهمیت دادن به مساله کتاب، کتاب‌خوانی و ترویج مطالعه در جامعه، خصوصا در میان جوانان و نوجوانان است و همه باید دراین را بکوشیم تا فرهنگ مطالعه وکتابخوانی در جامعه نهادینه شود .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  بام ایران خبر؛ علی للگانی معاون فرهنگی هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان چهار محال و بختیاری در جمع دانش آموزان و معلمان آموزشگاه پیروزی شهرکرد در سومین روز هفته کتاب بر اهمیت کتاب و کتابخوانی تاکید کرد .

وی بر اهمیت کتاب و کتابخوانی تاکید کرد و گفت: اهمیت کتاب و کتابخوانی در توسعه فردی و اجتماعی بر همگان آشکار شده است للگانی که در جمع شورای دانش آموزی و دبیران این آموزشگاه حضور یافته بود از فرهنگ به عنوان یکی راه های توسعه یاد کردو افزود :اهمیت کتاب و کتابخوانی در توسعه فردی و اجتماعی بر همگان آشکار شده است

در پایان با اهدا کتاب به نمایندگان دانش آموزان و معلمان ، تعدای کتاب نیز در راستای تقویت کتابخانه های مدارس به این آموزشگاه از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استن چهار محال و بختیاری اهدا گردید.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه