سلامت جامعه در گرو سلامت فردی است
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان زرندیه: سلامت جامعه در گرو سلامتی فردی است و ورزش بهترین راه سالم نگاه داشتن جسم است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زرخبر، با همکاری اداره ورزش و جوانان و شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرندیه صبح امروز برنامه ورزش صبحگاهی و زیارت عاشورا خوانی در پارک ملت شهر مامونیه برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرخبر,در این برنامه جمعی از مسئولین زرندیه و مردم به اجرای حرکات ورزشی به صورت گروهی پرداختند.
,,


, ,
, ,
مسعود ساکی رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان زرندیه در این برنامه، ورزش صبحگاهی را برای سلامت جسم و روح مفید دانست و گفت: این مراسم به منظور فرهنگ سازی برای ترویج ورزش صبحگاهی در سطح شهرستان برپا شد.
,,
ساکی اظهار کرد: برپایی ورزش صبحگاهی در اماکن روباز در جهت فرهنگ سازی ورزش همگانی برای عموم مردم، از برنامه های این اداره خواهد بود.
,,
وی خاطر نشان کرد: سلامت جامعه در گرو سلامت فردی است و ورزش بهترین راه سالم نگاه داشتن جسم است.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه